Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazla sie????

czy iwona sie znalazla? albo znajdzie?

Polecane posty

Gość znalazla sie????

jw.. straszne sa takie sprawy... czy ona sie znalazla? albo myslicie ze sie znajdzie??

Gość rQWERTY
Obawiam się że możemy się tego nie dowiedzieć już tyle czasu minęło,jeśli sprawca ją porwał to miał tyle czasu żeby jej się pozbyć najgorsze by było spalenie.No chyba że żyje ale to za piękne aby było prawdziwe.

Gość naprawde to jest straszne
kiedys pojechalam do kolezanki do katowic byla juz chyba 22 szlam do niej sama na nogach, podeszlo do mnie dwuch typow przylozyli mi noz i kazali oddac torebke.. poplakalam sie krzyczalam, szli jacys ludzie wiec wyszarpali mi ta torebke i uciekli ... od tamtej pory nigdy nigdzie sama nie chodze, takie historie zdarzaja sie naprawde czesto i to jest straszne , ja mialam wielkie szczescie ze ktos szedl bo nie wiadomo co by mi zrobili :(

Gość znalazla sie????
az tak duzo czasu to nie bo to tylko miesiac w zasadziie, moze jest gdzies przetrzymywana w piwnicy czy cos... przeraza mnie to

Gość albo faktycznie zwiała
i teraz wstydzi się wrócić :D

Gość rQWERTY
takie statystyki są zaniżane wiele ludzi zaznaje napaści,kradzieży i nie zgłasza tego na policje,kiedyś jakieś typki przed sklepem zapytali się czy mam pożyczyć powiedziałem że nie to odrazu zaczeli mnie szarpać chcieli wyrwać pieniądze ale im się nie udało.Nawet jednego zwidzenia znałem chodził do mojej szkoły.Nie zgłosiłem tego na policję.

Gość Dostojny Pan
oj niech sie nie znajduje:O:O:O:O

Gość znalazla sie????
tak mi szkoda tej iwonki, co prawda ze zdjec wyglada troche na wrednawa :P ale mimo to ladna mloda, zgrabna dziewczyna :( i nawet sobie nie moge wyobrazic ze takie rzeczy naprawde sie dzieja :( a powiem wam ze w moim miescie dziewczyna 14lat chyba miala i zadzgala swojego ojca nozem :O powaznie :O straszne to wszystko jest

Gość rQWERTY
znalazla sie????- dla jednych miesiącto długo dla innych nie,ja powiem że duża cześć osób odnajduje się po paru dniach

Tylu ludzi na świecie i w Polsce zaginęło. Czemu ciągle słyszę tylko o tej Wieczorek? Los wszystkich innych jest mało ważny, prawda? Najważniejsze, żeby dziennie było 1000 topików o Iwonie Wieczorek. Rozumiem tę tragedię, ale to nie jedyne takie wydarzenie.

U mnie w miescie wciaz nie wiedza kto zabil Magde... :( Dzis rocznica jej smierci.... :(

Gość znalazla sie????
ginie duzo osob ale o wiekszosci nawet nic nie wiemy dlatego o tym nie mowimy

Gość rQWERTY
nudne ale jak jest jakiś temat o Iwonie to mase ludzi przyciąga,piszecie że nudne to po co tu jesteście i się udzielacie?

Gość znalazla sie????
i pewnie sie nie odnajdzie bo ludzie zamiast pomoc szukaja tylko sensacji, glosno jest pare dni, i o boze o boze biedna dziewczyna a za pare dni kazdemu sie to znudzi i ma to w dupie zamiast pomoc, tacy sa ludzie w polsce :O pogadac pogadac i nic wiecej

ja bym chetnie pomogla ale mieszkam na drugim koncu Pl to co moge??? Nic :( Owszem rozdmuchali to strasznie w sumie nie wiadomo czy potrzebnie. Ale z drugiej strony gdyby to moje dzieckoz aginelo nie mialabym zadnych zachamowan poruszylabym niebo i ziemie aby je znalezc niewazne jakim kosztem wtedy nic by nie istnialo tylko to.

Gość znalazla sie????
tez mieszkam bardzo daleko od tego sopotu ale w sumie skad mamy wiedziec czy tak naprawde nie ma jej gdzies w naszej okolicy...? mogli ja wywiesc daleko i przetrzymywac...

Gość rQWERTY
Była akcja poszukiwawcza w Gdańsku gdzie szumnie szukali ochotników,rozklejali plakaty na klatkach schodowych informowali o tym w prasie i w TV i tylko przyciągnęło do tej akcji 200 osób założe się że to sami znajomi,sąsiedzi,rodzina

Gość znalazla sie????
pewnie tak bo obcych ludzi to nie interesuje

Gość rQWERTY
moim zdaniem w Gdańsku powinni ogłosić akcję sprzątania lasów tyle w lasach śmieci leży że może by coś ludzie znaleźli związanego z Iwoną ale i tak staram się te najgorsze myśli odpędzić wierzmy że żyje

Gość a skad wiecie ze np
na kafe nie siedzi jakis koles ktory ja porwal i wypisuje tu jaka ona biedna ze ma nadzieje ze sie odnajdzie a za chwile zejdzie do piwnicy albo gdzies i nie kopnie jej pare razy , a tak naprawde to wydaje mi sie ze ona juz nie zyje i pewnie sie nie odnajdzie

Gość rQWERTY
niech trole sobie piszą muszą się gdzieś wyżyć

Gość znalazla sie????
ehh :( miejmy nadzieje ze sie odnajdzie cala i zdrowa, szkoda dziewczyny, szkoda wszystkich ludzi ktorych taki los spotkal :( a jak bym spotkala takiego jakiegos gwalciciela albo zabojce to sama bym go chetnie zajebala

Gość rQWERTY
wątpię aby taki sprawca czytał prasę,fora związane z Iwoną pewnie stara nie myśleć o tym co zrobił,sumienie pewnie go nie gryzie ale więzienia to napewno się boi.Miejmy nadzieje że Rutkowski ma już jakiś konkretny trop..

Gość malutka_34
... A wy dalej swojeeeeee To zaczyna byc nudne

Gość znalazla sie????
jakos to jest nudne to niech sie nie wypowiada :O

Gość rQWERTY
Ja żadnym jasnowidzom nie wierzę jak tacy mądrzy to niech sami odkryją.Z Jackowskiego taki jasnowidz jak ze mnie pilot samolotu odrzutowego.Po fakcie przewidział śmierć Prezydenta.Jak taki z niego dobry jasnowidz to niech przewidzi jakie liczby w lotku padną.

Gość malutka_34
JEST TO BARDZO NUDNE, BO KAZDEGO DNIA JEST ZAKŁADANY NOWY TEN SAM WĄTEK I CO.....KLEPIECIE W KOŁO TO SAMO

Gość ciekawy jest link do forum
warto poczytac