Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znalazla sie????

czy iwona sie znalazla? albo znajdzie?

Polecane posty

Gość rQWERTY
na innych forach są założone tego typu tematy ale na kafeterii nie mogą dlaczego?

Gość a ja mysle zeee
tam na forum pisza ze jest ona w wodzie ze nie zyje, i mnie tez sie tak wydaje, sopot to miejsce gdzie wody jest duzo ;] pewnie jakiemus kolesiowi sie spodobala i chcial ja tylko przeleciec ale ze stawiala opor to ja uderzyl czy cos tak ze moze zmarla a zeby ukryc cialo wrzucil ja do wody. tak mi sie wydaje, raczej zywa sie nie znajdzie i przetrzymywac tez pewnie nikt nie przetrzymuje jej.

Gość moze i sie znajdzie
ale pewnie martwa bo to by bylo za piekne by byla zywa cala i zdrowa

Gość ladaco
pewnie ze martwą wyjebali, ślady trza zacierać a nie zastawiać:D

Gość naiwnijestescie
Ja od razu wiedziałam, że wsiadła do samochodu :( Ale wy jesteście naiwni wszyscy. Rutkowski jest OK - 15 tysięcy wziął i szuka do czasu znalelezienia czyli? A jeśli ją rozpuścili w HCL na przykład. Zależy jaki miała stodunek do...chemii. To sobie może szukać. Ale przypuszczam, że jest zakopana gdzieś tam w lesie. Chyba poderżnęli gardło i koniec :( Mam bardzo silne wrażenie, że nie zyje. Jak się będzie za nią rodzina modlić to ją znajdą - nie będą się modlić - nigdy jej nie znajdą :(

Gość naiwnijestescie
stosunek do chemii - tak miało być. Ona albo raczej jej oprawcy. Ale skąd by znaleźli tyle rozpuszczalnika by ją odparować, nie?

Gość naiwnijestescie
Jeszcze mogli ją spalić - ale też wątpię. A samochód? po śladach opon, ale...które to? No to zostaje pytanie jeśli nie wiadomo, które opony to skąd wiadomo, że wsiadła do samochodu? Zawsze chodziła piechotą - na pewno. Pewnie lubiła sobie chodzić piechotą - czasem tak jest.

Gość naiwnijestescie
On jest cwany ten Rutkowski - 15 tysięcy - dużo , mało? ale przyjdą inni. Za Iwonę wziął tyle to może od nas weźmnie mniej. Ale wiecie kto mnie wnerwił w tym najbardziej? JASNOWIDZE. W końcu Rutkowski powiedział, że CHYBA(?) nie żyje. A jasnowidze? Co oni widzą?

Gość Annalanna
a moze jednak ona zyje, bardzo bym chciala zeby tak bylo chociaz jej nie znam

Gość mnie sie wydaje zee
albo wsiadla do jakiegos auta i ktos ja wywiozl gdzies moze za granice i zrobil z niej dziwke, albo ktos ja zgwalcil, zabil i wzocil do wody, raczej watpie by byla zakopana. i zeby zyla :( a szkoda bo byla ladna, mloda dziewczyna:(

Gość no tak ten koles z recznikiem
wyglada podejrzanie i widac ze ewidentnie za nia szedl ale widac rowniez ze byl pijany... wiec autem chyba raczej nie byl, jak by ja tam gdzies zgwalcil jak przeciez wszedzie byli ludzi, ona by krzyczala i ktos by wogole zauwazyl, i jak by ja tam zakopal?! po pierwsze byl pijany, lopaty chyba zadnej przy sobie nie mial i wogole co? tak przy ludziach by ja zakopywal? chyba jednak wydaje mi sie ze to nie ten koles z recznikiem, moze naprawde ktos ja potracil autem , moze jacyc mlodzi ludzie i zeby nie poniesc zadnych konsekwencji wrzucili dziewczyne do wody... tajemnicz to jest naprawde, a prawdy pewnie itak nie odkryja i jej nie znajda a tym bardziej zywej :( przykre ze tyle zla jest na swiecie:(

Gość ladaco
jadzieme z koksem

Gość ladaco
spuszczamy sie Iwonie pełnym lukrem w dzioby:D

Gość nie znajdzie sie
a jak jednak znajdzie to martwa. nie stety

Gość mnie tez nie wiem czemu
ale bardzo to wzruszylo, dopiero wczoraj sie o niej dowiedzialam, byla ladna zgrabna blondynka z tego co widac na zdjeciach, a jak ogladam film na youtubie gdzie ona idzie i pomyslec ze juz nigdy nigdzie nie pojdzie jest strazne . sama mam 18lat a ta dziewczyna byla tylko o rok starsza ! tylko o rok ! nawet nie zdarzyla sie nacieszyc prawdziwym zyciem :( naprawde bardzo mi jej szkoda... a moze jednak odnajdzie sie cala i zdrowa w co wlasciwie sama watpie :(

Gość sdsdsdds
tyle osob zaginelo a pokazuja tylko ja bo ma kase.... sprawiedliwosc w Pl :O

ja nie wiem czy ma kase czy nie albo moze raczej czy miala ale itak szkoda jej :( tak jak juz wczesniej ktos pisal ze o innych nie mowia dlatego piszemy o niej :(

Gość ma-rka
jestescie chorzy! ma kase? z zakładu fryzjerskiego jej mamy? Sama kobieta mowila, ze mieszkanie jest na kredyt. Jakby wam dziecko zgineło to byście wydali fortune zeby je znaleźć, to ze wynajeła Rutkowskiego to oznacza ze ma kase?! JESTEŚCIE ŚMIESZNI!

Gość płomień w nas
kaciaa jakiej Magdy? a co do Iwony to moim zdaniem ona nie żyje. pewnie wrzucili ją do morza z jakims cięzkim kamieniem to szybko nie wypłynie albo do studzienki. jest jeszcze opcja z wywiezieniem

chyba jakby zyla to juz by ja znalezli :( ehh smutne to jest:(

Skończcie już z tą dziewuchą bo nie jest jedyna, ktora zaginęła. Żałujecie jej bo była młoda. Tylko ona zasługuje na poszukiwania?:O

Gość do tej wyzej..
jak ci cos nie pasuje to zamknij ryj i idz posprzatac. :O zal o niej jest teraz glosno i o niej beda mowic! o innych nic nie mowia jest poki co glosno jest wlasnie o iwonie!

Gość tejemnicza sprawa...
mnie tez ciekawi co sie z nia stalo ale pewnie nie zyje, a chcialabym wiedziec kto i jak ja zabil, i tak przyznam jestem ciekawa sensacji.

Gość jagodzianka z jagodami
czemu niektórzy są tak bezmyślni i pytaja tylko dlaczego akurat nia sie media interesuja ? a no dlatego że to miało przestrzeć młodzież przed takimi pomysłami jak wracanie z imprezy samemu,jest okres letni,wakacje nad morzem pełno tego typu grupek znajomych i właśnie na jej przykładzie a nie osobie sie ostrzega innych :o już mam dość czytania ze ma bogatych rodziców etc. z reportazu gdy byli w jej domu wygląda na normalny nie dostrzegłam tam firan ze złota czy platynowych krzeseł :o do nieszczęścia doszło i sprawa jest nagłaśniania by inni na siebie uważali w koncu bo mysla ze jak sa wakacje i znaja okolice to nie ma prawa im sie nic stać :o ja osobiscie uważam to za tragedie a nie super sprawe ze wszyscy poznali jej rodzine i ja sama przez to co sie stało,marne wyróżnienie,i z całym szacunkiem dla rodzin innych zaginionych ale tu chodzi naprawde tylko o PRZYKŁAD a 2 sprawa ze ani śladu po niej choć na nagraniach przewijało sie juz całkiem sporo ludzi jak na 4 rano

Gość znalazla sie????
wlasnie ogladalam ten reportaz na tvn24 o iwonie... nie ma nadal zadnego sladu :( a jej matka nie jest wcale smutna bo mysli ze corka znajdzie sie cala i zdrow. :( smutne to

Gość znalazla sie????
dlaczego jedna wypowiedz zostala usunieta?!?!:O

Gość znalazla sie????
przejelam sie ta sprawa strasznie :( szkoda mi jej