Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywaprzegro

Chciałabym porozmawiac o KRZYWEJ PRZEGRODZIE NOSOWEJ

Polecane posty

Gość krzywaprzegro

Witam, dowiedzialam sie u laryngologa ze moje problemy z oddychaniem sa spowodowane krzywa przegroda.. ale nurtuje mnie kilka rzeczy.. m in czy moze byc tak, ze przez tyle lat nie dokuczala mi ta krzywa przegroda,az nagle,od roku,zaczelam miec problemy z oddychaniem? zwlaszcza wieczorem mam zatkany nos,ale nie mam kataru,nie smarkam. ogolnie od dawna nie oddycham swobodnie. ale nie wiem czy warto isc na taka operacje.. chcialabym porozmawiac z osobami ktore maja krzywa przegrode i jej nie operuja, ktore mialy i zoperowaly itp. mowcie co wiecie,mowcie o swoim przypadku.please! co wam dokucza oprocz problemu z oddychaniem???

Gość krzywaprzegro
up...

Gość ja też to mam
krzywa przegroda to mój na jwiększy kompleks, pewnie kiedyś zoperuje, narazie nie stać mnie, nie mogę na siebie patrzec na zdjęciach, z jednego profilu wyglądam ok ale z drugiego źle, nie mam raczej jakis dolegliwosci np z oddychaniem

Gość krzywaprzegro
a ja nie mam problemow zewnetrznych...chodzi mi tylko o problemy z oddychaniem i wszystkie rzeczy ktore przez to sie dzieja.... jak to mozliwe ze masz tak krzywa,az ci widac,a oddychasz normalnie?? ps przeciez prostuje sie przegrode na nfz

Gość ja też to mam
tak ale nfz nie odpowiada za wygląd po zabiegu, czyli mogą mi wyprostować ,a bede jeszcze gorzej wyglądać, lepiej iść do plastyka jeszcze w podstawówce dostałam piłką w nos, i pamiętam tylko że czułam jak mi coś "przeskakuje" w kości między oczami, i z roku na rok dopiero było widac coraz bardziej że coś jest nie tak, nie jest tak strasznie źle, bo gdy ktoś tego nie wie to nie zauważa, ale sie pogarsza może mam jakieś minimalne dolegliwości z oddychaniem ale sie przyzwyczaiłam do tego, ale często jest tak że pomimo braku kataru mam wydzieline w nosie i musze smarkać