Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba na obiad

JAK PRZYRZĄDZIC RYBE?????

Polecane posty

Gość ryba na obiad

Chciała bym zrobi dzisiaj na obiad rybe, jednak nigdy dotad tego nie robilam i w zwiazku z tym nie wiem co i jak. jaka rybe kupic najlepiej i ile(dwie osoby) jak ja przyrzadzic i z czym najlepiej?? moze macie jakies sprawdzone przepisy??? nie piszcie ze mam poszukac w necie bo siedze w pracy i praktycznie jedyna strona jaka mi dziala to kafeteria i poczta:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba na obiad
nikt nie pomoże????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba na obiad
up up up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rozmroź, o panieruj w mące, jajku i bułce tartej, usmaż na oleju. Do tego ziemniaczki z koperkiem lub ryż i buraczki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rybe w calosci (np. pstraga) ale wypatroszona nadziac maslem, plasterkami cytryny i przyprawami do ryby albo koperkiem i sola. polozyc na folii aluminiowej, po bokach ryby wstypac warzywa z mrozonki jakie lubisz, na wierzchu wszystkiego polozyc jeszcze kilka wiorkow masla, warzywa lekko posolic , zwinac folie w ksztalt torebki i piec w piekarniku ok 30-40 min, ostatnie 10 min przy otwartej torebce albo najlepiej wlaczyc funkcje grilla.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja też dziś na obiad robię rybę. Kupię ze 2 filety pangi może być inna posolić popieprzyć do tego przyprawa do ryby lub jakieś zioła (kto co lubi) na te filety położyć plasterki cebuli owinąć w folie aluminiową i do piekarnika :) Ja robię czasem też jak ktoś wyżej napisał panierka i smażyć ale tym razem chcę co mniej tłustego ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba na obiad
Ankula ja też dziś na obiad robię rybę. Kupię ze 2 filety pangi może być inna posolić popieprzyć do tego przyprawa do ryby lub jakieś zioła (kto co lubi) na te filety położyć plasterki cebuli owinąć w folie aluminiową i do piekarnika Ja robię czasem też jak ktoś wyżej napisał panierka i smażyć ale tym razem chcę co mniej tłustego nie robic zadnej panierki do tego?? tylko przyprawy tak?? Zdesperowana Domowa Żona a zamiast pstronga można jakas inna rybe?? przy tym chyba jest troche duzo roboty co??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ryba na obiad
a robil może ktoś rybe w fixie z knorra Ryba w sosie koperkowym?? bo wyglada smakowicie i nie wymaga zbyt wiee roboty...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wlasnie ze nie ma zadnej roboty, kupujesz rybe w calosci, wielkosci taka jak na jedna osobe, juz wypatroszona z lepkiem i ogonem albo i bez. nadziewasz tym co napisalam wczesniej, wysypujesz warzywa z mrozonki, jakis mix, lacznie 5 min roboty. wiecej nameczysz sie ze smazeniem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ta rybe robie wlasnie jak mi sie nie chce za bardzo w kuchni siedziec :) a moj facet jest zachwycony. polecilam kolezance i jej facet tez ja chwalil. to bylo wogole jej pierwsze samocdzielnie przyrzadzone danie - jakby jeszcze bylo za co bo tam naprawde sie nie narobisz hehe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×