Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by.

era czy orange ?

Polecane posty

Gość by.

Kończy mi się umowa w Erze i chciałabym się zapytać czy zostać przy niej czy przejśc na Orange? Pisze bardzo duzo sms. Miałam teraz telefon na abonament w erze i szybko traciłam minuty. Płaciłam abonament ok 40 zł. Zastanawiałam się czy przejśc na Orange na mix.. na kartę, ale nie ma ciekawych telefonów. W orange są korzystniejsze warunki sms tak mi się wydaję, bo za 5 zł mam chyba 6000 sms, a w erze chyba tak nie ma. Kto mógłby mi doradzić. ? z góry dziękuje ;)

ja mma orange na obonament wybralam opcje z numerem do jednej osoby 1200 minut co miesiac :D abonament niski ale tez malo minut w ramach abonamentu. jest opcja chyba 5 numerow po 122 minut co miesiac do kazdego i co tym samym idzie iecej minut co miesiac w abonamencie ale i cena wyzsza ja place chyba 25 albo 35 nie pamietam

Gość by.
dodam, ze teraz będę studentką, więc chciałabym mieć jeszcze dostęp do internetu w telefonie i nie płacic dużych rachunków.. może gdybym zostałam w erze,to bym miała tanszy abonament, ale chyba nie chce już na abonament wolałabym na doładowania. Nie chce znow płacic wysokich rachunków. Jak byłam z serwisach to oczywiście mi tu zamydlili oczy abonamentem, ze lepiej itp.. ze telefon za 1zł.. hm kurde nie mam pojęcia co wybrac...

Gość Zostaw erę
I orange i wybierz sie do plusa.są teraz telefony po 1zł nawet dobre jak nokie xpressmusic czy sąmsung delphi albo corby.podpisz umowę np na 36doladowan po 30zł i już. Jest pakiet za 5zł 500sms, internet też , zależy ile chcesz mb .25mb za 5zł, 100mb za 10 i jeszcze więcej.opłaca sie naprawdę.a w orange nie ma czegoś takiego jak 6000sms za 5zł. A i jest jeszcze w plusie usługa wybrany numer.płacisz 10zł i piszesz i dzwonisz przez miesiąc bez limitu do tego numeru.fajna sprawa z tym plusem:) era to złodzieje

wszystko zalezy od tego jakie masz oczekiwania. Atrakcyjnych ofert na pewno nie brakuje, warto zwrócić uwagę na koszty połączenia i na pakiety zawarte w abonamencie. Ze swojej strony mogę polecić Pelikana w Orange - do 5000 smsów w zależności od kwoty zobowiązania, do tego minuty wymienialne na smsy i darmowy dostęp do Facebooka

Gość Ona_ciekawa_lala
Orange ^^

Gość by.
wybrałam erę i przeszłam na mix mam samsung delphi i kupiłam go za pkt z poprzedniego abonamenty , a teraz jestem w tak takfonie ;) na 24 miesiące ;)

Gość by.
jedyny minus nie mam gadu w nim , wlasnie to odkryłam ;] nie zapytałam o niego szukam w necie jak sciagnąc i nic nie ma tylko przez jakiś program na p... już nawet nie pamietam jak on się nazywa... mam komunikator, ale muszę pewnie poczekać, az pójde do nich znow i przejdzie mi na karte to wtedy będę miała neta, bo teraz nie chce dopłacać ;) może wy macie jakiś pomysł na gadu w tym telefonie ?