Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izaura1

tradzik- koniec zycia mojego?

Polecane posty

Gość Izaura1

Witajcie! Mam 15 lat i moj problem z tradzikiem zaczal sie jakos w kwietniu. Ok,na poczatku malo sie tym przejmowałam. Kłopoty pojawiły się pózniej.. Od czerwca nie mogę popatrzeć w lustro. Widze w nim siebie jako potwora... Wszyscy mowia mi, ze jestem sliczna, ale co z tego, jezeli mam na sobie troche podkladu ?! Nie widza jakim jestem straszydlem .. Nie nawidze zycia za o co mi zrobil. NIe moge popatrzec sie nawet chlopakowi jakiemus ladnemu w oczy, bo wtedy sadze ze widzi tylko moje pryszcze. Pytanie do was. Jest poprawa? oto zdjecie - http://i37.tinypic.com/2eun9rc.jpg pryszcze i wagry mam na czole, brodzie rzadko i czasem na nosie. Uzywam bardzo drogich i dobrych kosmetykow od miesiaca, wiec moze dzieki temu jest jakas poprawa. Aha, i od wczoraj krem z biodermy sebium cos tam.

Gość nfsgubvndfsbvifjmbvf
pewnie ze jest poprawa, nie przejmuj sie masz bardzo ladna cere to tylko krostki wywolne dojrzewaniem, ja mam duzo gorsza buzie mecze sie z tradzikiem 5 lat i mam blizny, nie masz co sie załamywac ;)

hej!!!nie przejmuj się, takie są efekty dojrzewania....nie tylko ty masz pryszcze na tym świecie, mnóstwo dziewczyn i chłopaków ma i jakoś żyją....twoje krostki są malutkie, znam osobiście ludzi którzy mają o wiele gorszą cerę a ich pojedyncze stany zapale są jak twoje 5! to dopiero problem....jak widzę ze zdjęć które zamieściłaś to poprawa jest....ja sama mam 22 lata i do tego momentu przed okresem wyskakują mi pojedyncze pryszcze hehe...nic się nie bój i nie martw!!!pozdrawiam!!!!

Gość nie jest zle
prawie nic nie widac, sama zmagalam sie z tradzikiem przez wiele lat, a o tej porze roku polecam zjesc codziennie kilka marchewek- bardzo pomaga i do tego cera nabiera ladnego koloru

Gość Izaura1
Dziękujee, kochane jesteście!

Takie kropeczki to pikuś przy tym co miałam ja ;) głowa do góry, przejdzie. Tylko ni wygniataj bo narobisz sobie blizn i przebarwień. Ale to naprawde drobnostka :) Pozdrawiam

to co masz to jest nic... ja z trądzikiem kupę czasu walczyłam.. mam blizny, przed okresem też mi jeszcze coś wyskoczy... ale wiem, że od trądziku są gorsze tragedie i ludzie sobie dają radę, więc ja się już nie przejmuję tym..