Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krmrroror

Tutaj macie niepodwazalne dowody że ta katastrofa w Smolensku to byl zamach!!!

Polecane posty

Gość Luskanksaa
Bardzo ciekawy artykul. W sumie to moze byc prawda.

cholera, zdjęcie w 2 linku nie ładuje mi się... najbardziej wstrząsnęło mną to, że w artykule pada sugestia o specjalnym zmasakrowaniu zwłok L. Kaczyńskiego.... Nie twierdzę ze to prawda, lub kłamstwo, ale to takie jakieś przerażające....

Gość fajowe artykuły tylko
te polskie głąby nic z tym nie zrobią.... nadal bedą w tyłki wchodzic ruskom....

Gość W sumie moze byccc
W sumie mozliwe ze to bylo planowane dzialanie ruskow. Boleje nad tym ze prawda nigdy nie zostanie ujawniona. Tusk i Komorowski beda sie plaszczyc przed ruskami to normalne. Nienawdide Ruskow!!!!

Gość zamachneli się na własne zycie
i tyle, a teorie spisowe zostawcie krasnoludkom

Gość krmrroror
Mam ograniczony dostęp do prasy w swojej wiosce a materiały pobieramy z rapidshare telegrafem. Niestety skany z tej gównianej gazety zrobić mogłam dopiero jak dziadełe podtarł nią swoją nazistowską dupę.

Gość poza tym na tym nagraniu
nic nie słychać. Każdy chory psychicznie usłyszy to co chce. Byli tu tacy co słyszeli : "Marysia gdzie jesteś" lub widzieli inne cuda. To tak samo jak z obrońcami krzyża. Trzeba to leczyć.

Gość wg BOR-u zwłoki prezydenta
zostały odnalezione zaraz po katastrofie przez BOR-owców, przykryte marynarkami i pilnowane. A więc to co wypisują to jakieś głupoty.

Gość Fachowiec powiedział że
"zniżył lot bo silniki nie pracowały i nie było mocy aby pchać maszyne" Żaden fachowiec tak by nie powiedział bo dla fachowca istnieje pojęcie ciągu a nie pchania... Czyli jak widac zostało to zmyślone.

Gość Opony i podwozie sa
zabrudzone błotem bo przy takim uderzeniu w podmokły teren błoto latało wszedzie. Czyli następna głupota z tej gazetki...

Gość co za denny artykuł
pewnie nawiedzony Rydzyk go napisał

Gość A wiec tak wygladaja bajki
które ktos nazywa dowodami. A wy wierzycie w takie bzdury.:O Niepodwazalne jest natomiast to, że piloci zeszli z wysokości przelotowej żeby lądowac. A wiedzieli że nie ma na to żadnych warunków i że to co robia to łamanie procedur. Podobnie jak z przekrioczeniem wysokości decyzyjnej. Popełnili szreg powaznych błedów. Dlaczego / Nie wiadomo. Można się tylko domyślać czegoś po przeczytaniu wywiadu pana prezydenta po locie do Gruzji. Ale to tylko domysły.

Gość ladaco
ja wiem swoje ..Ruskowi nigdy nie mozna wierzyć i ufać:P

Gość jsdhjsaha
http://agronews.com.pl/blog/spinach/index.php/2010/07/29/pojawil-sie-projekt-pomnika-lecha-kaczynskiego-na-krakowskim-przedmiesciu/ czy wy naprawde nie kumacie ze to wszystko tylko po to by PIS BYL W MEDIACH I MIAL NA CZYM DOJSC DO WLAZDZY??? ta cala teoria, te oskarzenia, nienawisc a z rodzin ofiar ktore z nimi krzycza NALEZA glownie rodziny POSŁÓW Z PIS_u ktorzy zgineli.... widzieliscie innych ludzi krzyczacych w mediach o zamachach???? no ale w Polsce malo jest rozsadnych i wywarzonych, teraz kazdy po marurze z trojami na studia sie dostaje i tytul ma hihi a potem zdziwienie ze Polacy wierza w te fanaberie fanatykow, żal... nie ma jak na emocjach sobie kampanie zrobic!

Gość nio nio
racja! ten pomnik super :) bo tak naprawde....poza tragicznym koncem zycia, co on takiego zrobil dla Polski ze mu Wawel zafundowali??

Gość a ja sie boje
jak slucham i widze pana Macierewicza, te jego oczy ten usmieszek, ten czlowiek ma cos takiego w sobie, boje sie go i nie powinien zajmowac sie takimi sprawami! tacy politycy prowokuja konflikty a nie prawdy szukaja!

Gość To wszystko to prawda!!
mi wydaje sie ze ta katastrofa byla umyslna od samego poczatku... to nie byl zaden wypadek... wiadomo ze Rosjanie nie cheili Kaczynskiego jako uczetnika w rozmowach o Katyniu bo nasz prezydent był trudym rozmowca... a Rosjanie cheili sie odkupic pomagajac nam niby po tej calej katastrofie istawiajac pomnik organizowac wakacje dzieciom... odszkodowania wykorzystali taki fakt zeby zdobyc sobie" udobruchanie" u Polakow za tego Katynia. a tak naprawde wszystko ukartowali, a z tym zasztyletowaniem owego autora filmuto prawda i bardzo dziwne ze dzien przed skladaniem zeznan go zamordowano? a co do cwystrzalow to przeciez jest dowod na to ze czlonkowie BOR-u mieli pelne magazynki i w tv nawet o tym mowili... ale moim zdaniem predzej czy pozniej sumienie kogos zerzre i pusci farbe a wtedy Polska bedzie skonczona...

Gość ludzie!
nie dopisujecie takich demagogii!!!! a ten nasz Lech to niby co?? taki byl wazny? taki mężny ze sie go Rosja przestraszyl i zamach zainicjowali?? ha ha dobre! na pewno niektorzy by chcieli widziec w nim takiego BOJOWNIKA ale tam na serio...hm...nawet my polacy nabijalismy sie z jego prezydentury a teraz mi z niego BOHATERA robia !

Gość potrochu dyrdymaly ale...
Kaczynski nie byl bohaterem ale zawsze wytykal Rosjanom to ze byl katyn toraz dwa ze podczas tej rozmowy kaczynski mial rosjan "udupic" jesli chodzi o niewtgodne fakty katynia moze to wlasnie tego rosjanie sie przestraszyli?

Gość ladaco
spalić Ruskich na popiół

Gość ada col
przerobić ladaco na ruskie

Gość To wszystko prawda...?!
ludzie- moze i nabijalismy sie z kaczynskiego ale komu teraz niee jest glupio? i to glupota ze twoja wiara w lduzi jest tak silna... skoro twierdzisz ze swiat jest idealny i nie ma w nim ZADNYCH przekretow to twoja wola ale to cie kiedys zgubi.. nie wolno ufac ludziom... najlepiej przestancie wypisywac juz na temat tej tragedi...!! sa ludzie ktorzy wiedza jak naprawde bylo... ale poporstu boja sie odezwac tyle tematu z mojej strony...

Gość no troche mnie zmieszało
jezeli to po czesci prawda... nawet chociaz troche.. i wydzie to wszystko na jaw ktoregos pieknego dnia to kolejny Katyń mamy gwarantowany... bedzie wojna...