Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devon

tarczyca i ciąża ?

Polecane posty

Gość devon

witajcie dziewczyny mam nadzieje że m pomożecie,za miesiąc mam termin wizyty u ginekologa.Mam problemy z miesiączkowaniem mam 22lata i praktycznie nie mam miesiączki,lekarz kazał mi zrobic badania FT3 FT4 TSH PROLAKTYNA MTC Wczoraj odebrałam wyniki FT3-5.21 FT4-18.08 TSH-2.74 MTC-266.4 po godzinie MTC-3022 nie mam pojęcia co to będzie czy ktoś z was ma bądż miał taki problem jak ja? chciałabym mieć dziecko ale wiem że w tej chwili to pewnie nie możliwe.pomóżcie mi jakoś i doradzcie pozdrawiam wszystkich

Witaj nie wiem w jakich jednostkach masz wyniki ale mnie się wydaje że masz za wysoką prolaktynę..I bardzo możliwe że przez nią zanikła Ci miesiączka..Nie masz możliwości udać się wcześniej do gina nawet np prywatnie?? Pewnie dostaniesz bromergon tak jak my wszystkie...Jak chcesz to wpisz sie na topik prolaktyna i tam napisz te swoje wyniki..Tam jest sporo dziewczyn z tym samym probleme :D w tym i ja :)..Z tym że moja prolaktyna jest za dużo podniesiona tylko po MTC bez tabletki w normie :)..Nam się zaczął już 4 cykl starań także nie jest łatwo :(