Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola,,,;;./;,

ja nie wiem co ja mam robic:(:(

Polecane posty

Gość ola,,,;;./;,

Mam 19 lat , jestem od dwoch lat w zwiazku. Pewnie mi nie uwierzycie ale bardzo kocham mojego chlopaka i chcielibysmy juz zostac ze soba na stale. Jednak jest to moj pierwszy tak powazny zwiazek i on jest pierwszym facetem z ktorym wspolzylam. I wlasnie tu zaczyna sie problem bo strasznie kusi mnie sprobowac tego z kim innym ale nie stracic mojego skarba strasznie zle sie z tym czuje bo mam ochote na jego najlepszego kumpla a ze czesto sie widujemy to bylby problem tak poprostu wymazac go z pamieci nie moge zdradzic mojego chlopaka, wiem ze jak to zrobie to nie bede potrafila go oklamywac i mu o tym powiem a wtedy z nami koniec nie chce teo, bardzo sie boje jak mam wyrzucic z siebie takie mysli? to mnie przerasta

Gość buhahahahaahhaahah
szczel se palcowe

Gość dorosła jusia
kup sobie wibrator

Gość ola,,,;;./;,
no bez przesady;/ co ja mam mu powiedziec? Kochanie chce sie przespac z Twoim kolega, moge?;/

Gość ola,,,;;./;,
tak, Kocham i to bardzo, nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Ale wiem ze wiele dzewczyn ma lub mialo taki problem, on jest moim jedynym i normalne ze kusi

Gość ktossss
"Pewnie mi nie uwierzycie ale bardzo kocham mojego chlopaka i chcielibysmy juz zostac ze soba na stale" racja - nie wierzymy, ani w to, ani w ten topic

Gość ola,,,;;./;,
naprawde tak jest:(

Gość ktossss
"Ale wiem ze wiele dzewczyn ma lub mialo taki problem, on jest moim jedynym i normalne ze kusi" Ja nigdy nie miałam, i ani przez sekundę o tym nie pomyślałam. Normalne, że kusi? To ja wolę mój "nienormalny" związek :P

Gość dsffsdsdf
hhehe ty glupia dupo jeszcze z nie jednym sie przespisz :D myslisz ze ten z ktorym jestes to juz na zawsze? tez tak myslalam przy pierwszym chlopaku- rozbawilas mnie

Gość ola,,,;;./;,
ale my oboje chcemy byc juz ze soba na zawsze i wiem ze on nigdy by mnie nie zdradzil. Jezeli cos mialo by sie stac to jedynie z mojej winy, on jest ode mnie starszy i troche powazniej chyba mysli o zyciu. My juz slub planowalismy ale oczywiscie jeszcze nie teraz:p jesli mi przestanie odbijac to wierze w to ze bedziemy razem do konca zycia

Gość ola,,,;;./;,

Gość ggggggggggggg111
masz zadatki na kurewke, wspolczuje twojemu facetowi, nie wie ze jego dziewczyna mysli zeby skurwic sie z innymi. I tak to zrobisz, zycze ci zeby dowiedzial sie o tym i znalazl sobie kobiete ktora bedzie na niego zaslugiwac

Gość znawca facetów
to zrób tak, powiedz mu, że chcesz z nim być do końca ale spróbować z kimś innym. Natomiast powiedz, że mu pozawlasz również spróbować z kimś innym i pokaż koleżankę. Oczywiście wybierz skombinuj jakąś dziwkę opłać ją i powiedz że to twoja daleka koleżanka z obozu harcerskiego no i mu zaproponuj. Jak facet nie jest jakimś lalusiem to się zgodzi :)

Gość ola,,,;;./;,
ale ja nie chce zeby mnie zdradzal:( ani ja nie chce jego zdradzic:( chce wyrzucic z siebie te mysli:( i nie mam zadnych zadatkow na kurewke;/

Gość ola,,,;;./;,

Gość ola,,,;;./;,
widze ze moj temat schodzi na psy niestety

Gość hejo hejo
powiem Tobie tak - jesli spotkalas mezczyzne ktory potrafi dac Tobie orgazm trzymaj sie go. Jestes jeszcze mloda ale mozesz mi wierzyc, ze wiekszosc mezczyzn ma skrzywione pojecie o seksie, niektorzy rzadko sie orientuja ze jest tam jeszcze druga osoba a nie tylko jej otwor.

Gość hejo hejo
a tak poza tym to troche przykre co piszesz bo wychodzi na to ze seks traktujesz w kwestiach czystej fizycznosci. Wiesz ze gdyby Twoj chlopak nie mial okazji sie dowiedziec - zrobilabys to, w imie czego tak naprawde? obcego penisa?

Gość hejo hejo
a jeszcze cos dopisze, nie wiem czy kazdy tak mial ale ja jak mialam pierwszego partnera czulam do niego taka przynaleznosc i przywiazanie ze pozniej dlugo sie wzbranialam przed seskem z kims innym, kolejny facet musial na mnie czekac 1,5 roku. ....pomysl czy oby na pewno go kochasz?

Gość ola,,,;;./;,
tak jestem pewna ze go kocham, nie wiem skad u mnie biora sie takie mysli, mam nadzieje ze z czasem przejdzie. Nie zdradze go, za duzo bym ryzykowala. A jesli chodzi o orgazm to niestety mam z tym problem:( ale to nie wina mojego faceta tylko moja bo to tkwi w mojej psychice, nie potrafie sie na tyle skupic

"nie wiem skad u mnie biora sie takie mysli" odpowiedz jest prosta - z czystej ciekawości. Oczywiście nie jest to godne pochwały, ale niestety w tej sytuacji naturalne i dość typowe. I nie musi wcale znaczyć, ze nie kocha - po prostu jest ciekawa i tyle. Niestety to, że się kogoś kocha nie zawsze jest w stanie uśpić wszystkich naszych instynktów. Uczucie to czasem za mało, trzeba włączyć rozsądek i silną wolę żeby nie narobić głupot sama ciekawość i chęć nie są jeszcze powodem do tego, żeby sobie robić wyrzuty ;) uspokój się, przemyśl sprawę i będzie dobrze (a ja Cię zapewniam, że Ty nie jesteś kobietą, która może sobie pozwolić na skok w bok - nie masz szans wyjśc z tego bez szwanku. Rozwalisz swój związek na bank)

"nie wiem skad u mnie biora sie takie mysli" odpowiedz jest prosta - z czystej ciekawości. Oczywiście nie jest to godne pochwały, ale niestety w tej sytuacji naturalne i dość typowe. I nie musi wcale znaczyć, ze nie kocha - po prostu jest ciekawa i tyle. Niestety to, że się kogoś kocha nie zawsze jest w stanie uśpić wszystkich naszych instynktów. Uczucie to czasem za mało, trzeba włączyć rozsądek i silną wolę żeby nie narobić głupot sama ciekawość i chęć nie są jeszcze powodem do tego, żeby sobie robić wyrzuty ;) uspokój się, przemyśl sprawę i będzie dobrze (a ja Cię zapewniam, że Ty nie jesteś kobietą, która może sobie pozwolić na skok w bok - nie masz szans wyjśc z tego bez szwanku. Rozwalisz swój związek na bank)

Gość ola,,,;;./;,
wlasnie dlatego ze panicznie boje sie ze nasz zwiazek sie rozpadnie musze jakos sie powstrzymac:( owszem mam juz wyrzuty sumienia, czuje ze jestem teraz nie w porzadku wobec mojego faceta;/

Gość ola,,,;;./;,

Do autorki . Dziecinko , deklarujesz sie ze kochasz , ale tak naprawde ty jeszcze nie wiesz co to jest milosc :)

Gość ola,,,;;./;,
wiedzialam ze nikt mnie tu nie zrozumie:( gdybym nie kochala to poprostu bym go zdradzila i nie miala wyrzutow sumienia:( a ja nie potrafie, kocham go i nie potrafie go skrzywdzic