Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaniunkaaa

pooglby mi ktos napisac uzasadnienie trydnej sytuacji rodzinnej?

Polecane posty

Gość kaniunkaaa

Otoz mieszkam z rodzicami i bratem. Mam corke (1 rok) . Z corka prowadzimy odrebne gospodarstwo domowe. W domu panuje nielad, czesto sie kloce z rodzina z blahych powodow. Ja juz naprawde tego niewytrzymuje . Narazie mnie nie stac na mieszkanie wiec skladam wniosek o przyznanie mieszkania. I mam problem z napisaniem tego. Niewiem jeszcze jak to uargumentowac aby to jakos wygladalo . Pomoglby mi ktos to rozwianac?

Gość omgf
jezsiuuu masz córkę roczną i z nią prowadzisz gospodarstwo, zaprzęgasz ją tam do robotu tys na glowe upadla

Gość humf humf humf
napisz ,że jesteś samotną matką z rocznym dzieckiem i prosisz o przynanie ci lokalu zastępczego ze względu na trudną sytuację rodzinnną która uniemożliwia normalny rozwój dziecka :|

Gość owni..........
corke masz na utrzymaniu a nie z nia prowadzisz gospodarstwo domowe (tzn.ona jest z Toba w tym gospodarstwie, ale z nia nic nie prowadzisz)

Gość kaniunkaaa
ja sie boje tak napisac bo jeszcze mi dziecko zabiora.

Gość kaniunkaaa
no wlasnie widziecie sami ze ja do pisania takich rzezy jestem ciemna.

Gość maćkowy potwór
a ile metrowe masz mieszkanie? napisz że wam za ciasno w tym mieszkaniu, jak masz ojca alkoholika to napisz że zakłóca wam spokój i nie możesz pozwolić na to żeby córka wychowywała się w takich warunkach a nie stać cię na mieszkanie (tu podaj cene za jaką w waszym mieści można wynając mieszkanie ale tylko wtedy gdy rzeczywiście nie stać cię na wydawanie takiej kasy) W ogóle spełniasz wszystkie warunki przyznania mieszkania?

Gość kaniunkaaa
na umowie mamy 50 m2 ale po jakims czAsie tata powiekszyl mieszkanie. Ale ponoc liczy sie to co na umowie. wiec 50 m2 na 5 osob.