Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nica bez nicka

Impreza w stylu hawajskim

Polecane posty

Gość Nica bez nicka

Mam problem, ponieważ pracuję w dość poważnej firmie na codzień obowiązuje nas styl biznesowy jeśli chodzi o ubrania. Pracuje w tej firmie od niedawna i nie chciałabym zrobić jakiegoś przypału. Dostałam zaproszenie na imprezę w górach w stylu hawajskim. Proszę o rady w co mam się ubrać aby nie wyjść na sztywniarę ale też by nie przesadzić.

Gość drogi chlopcze
wlosy rozpusc i wepnij jakis duzy kwiat ubierz stroj kąpielowy jednoczesciowy i zawin sie w obszerne kwieciste pareo albo ubierz jakas dopasowana koszulke zółtą np na ramiaczkach i do tego spodniczke w kwaty do kolan na bosaka albo sandaly (zobaczysz na miejscu) mozesz tez do kostki jakiegos kwiatka albo inna ozdobe przypitrasic ;)

Gość Nica bez nicka
dzieki:-) kurczę powiem szczerze,że boje się nie przesadzić tylko. Najgorsze jest to,że nie wiem czy inni strojem się dopasują czy nie.

Gość drogi chlopcze
ja na twoim miejscu wzielabym dwa stroje - jeden taki wlasnie z duzym pareo i strojem kapielowym a drugi taki bezpieczny z koszulka i spodnicą ;) wazne zeby bylo koloro i wygodnie zobaczysz na miejscu i sie dopasujesz, moze sprobuj podpytac dziewczyny w pracy

Gość ja bym ubrała ladna sukienke
taka letnia jak na plaze ale stylowa i do tego jakies ladne sandalki czy klapki a pod spod wlasnie bikini i do torebki pareo i w razie czego mozesz zdjac sukienke i paradowac w bikini

Gość Nica bez nicka
bardzo mało osób jedzie bo wyjazd jest bardzo daleko. Ja chcę jechać by lepiej poznać ludzi i zabawić się z chłopakiem gdyż dostałam zaproszenie dla dwojga:-) Tak myślę, co do stroju że poszukam jakieś "bezpiecznej" zwiewnej sukienki w kolorowe kwiaty, we włosy wepne żywy kwiat, jakaś bransoleta lub naszyjnik z muszli to nie obciach? bo też może by mi sie udało gdzieś kupić:-)

kup do tego jakieś ładne klapeczki z kwiecistym motywem, np coś takiego http://www.newbalancesklep.pl/obuwie/kolekcja-damska/sdw220bl.html :) wiadomo że Hawaje kojarzą się z plażą, wysoką temperaturą, kwiatami i luzem... Nie bój się że będziesz za bardzo na luzie, jeśli ubierzesz się odpowiednio do klimatu, ludzie będą patrzyć na Ciebie i myśleć "kurde, za sztywno się ubrałem"... :P

Gość karola_28wwa
Przede wszystkim nie stresuj się - to w końcu impreza!:) Jeśli nie chcesz mieć wpadki ze strojem ubierz ulubioną sukienkę i dodaj elementy hawajskie, np. coś takiego: http://happenings.pl/glowna/261-naszyjnik-hawajski.html czy jakiś kwiat we włosy. Powinno być ze smakiem i wstylu hawajskim.:)

Gość gość
Chryste, ale wieś :o co trzeba mieć w głowie, żeby jeździć na tak debilne spędy... że nie wspomnę o debilu, który to w ogóle wymyśla :o