Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdzioch123

Korona na ślub....czy zbyt dziecinnie?

Polecane posty

Gość bzdzioch 123
do takiej typu bąbka-beza. Rózowa z wielka kokardą, nadmuchiwany dół, taka śliczna słodziutka. jak dla barbie, bo ja jestem taka słodka jak laleczka

malpki z zoo - buahahaha alem się usmiała, brawo :D autorko (bzdziochu czy inny pierdziochu :D ) : odpowiadam TYLKO NA TWOJE PYTANIE ZADANE W TYTULE: TAK, BĘDZIE ZBYT DZIECINNIE. wystarczy?

Gość Klione
różowa sukienka, kokarda, różowy kolor, loczki i diadem - nie uważasz że może być aż za słodko?

Gość piaskownica się zrobiła
napisała korona a miała na myśli diadem, nie wiem co w tym złego? niech idzie w czym chce, BTW skoro macie takie podejście to wyśmiejcie połowę laseczek ze 100 bo ja widziałam wiele które miały diademy, jedne większe a drugie mniejsze ;)

Gość Szcczyppawica
Dziewczyno masz 21 lat i chce diademik,nie to to nie ty masz blyszczec w tym dniu tylko pm

Gość jajco wam do tego
w czym ona chce iść :O:O a niech nawet idzie w worku na kartofle i co wam do tego??? swoją drogą PM nie musi błyszczeć dla każdego a tak na końcu to ślub bierze się dla ślubu czy po to aby błyszczeć dla gości??? zastanówcie się

Gość jajco wam do tego
Fela z wesela - super podkreśliła. Taki diadem co autorka pokazała z allegro nikomu naprawdę nie zaszkodzi, osobiście lepiej wygląda takie coś na głowie małego niż sterta stroików ze sztucznych kwiatów

Gość bzdzioch123123
Nie poszłam w tym diademie....dopięliscie swego o :P:P

Gość a koronę miałaś
? :D

Gość korona dla krola
to ciesz sie ze nie wygladalas jak zjeb

Gość bzdzioch 123123
zamiast diademu zrobiłam burze loczków, wpiełam spinke zmotylkiem i było przeeeesłodko.

Gość bździoszku słodzioszku
od nadmiaru słodyczy to się puszcza pawia ;) chciałbyś, bździoszku, by ktoś kiedyś takim pawikiem z buzi lecącym potraktował Twoją różowiutką, puściutką i głupiutką słodkość??? A powaznie to można puścić pawia, jak jesteś pusta i głupia. Licze na to, że to provo, bo jeśli piszesz serio... to jesli głupota miałaby skrzydła, już dawno latałabyś jak słodziutki gołąbeczek :-p

Gość żałośc
jak dla 5 latki

Gość idź w czym
chcesz. ale jeśli chcesz znać opinię, to jest to głupie, dziecinne, kompletnie infantyle, pozbawione klasy, elegancji i stylu :)