Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdzioch123123

Korona na ślub....czy zbyt dziecinnie?

Polecane posty

Gość bzdzioch123123

Idę na wesele do kuzyna, mam 21 lat , mam fajny pomysł na fryzure z koroną juz dzis nawet ja sobie kupiłam, tylko nie wiem czy to wypada isc w koronie, czy to nie jest zbyt odwazne lub dziecinne, dodam, mam taką figure i taki wyraz twarzy ze bardzo pasuje mi ta korona

Gość czeska2221
korona? ty chyba zartujesz.

Gość bzdzioch123123
ale taka mała, raczej skromna

Gość meee ;)
to chyba żart...

Gość bzdzioch123123
czemu zart..co wy tacy do tyłu

Gość mika66
na pewno przykujesz uwagę wielu ludzi i na pewno spotkasz się z krytyką ze strony starszych, wiec jesli bedą tam przeważać osoby starsze radze nie zakładać jej, jeśli zaś osoby młodsze, to mozesz zaryzykowac, będziesz budziła u nich zachwyt i oryginalność, ale jeden błąd, np w tancu, czy makijaż ci sie rozmaze, wtedy bedziesz podatna na 2 razy większą krytyke nawet wsród młodych, to bardzo oryginalny pomysł, ale ja bym odradzała, dlatego też iż to bedzie wyglądało jakbys rywalizowała z panną młodą, a to troszke nie na miejscu, tak na jej weselu hehe:P ale plus wielki za pomysł:) mi sie podoba ale nie odwazyłabym sie na taki krok.

Gość asdfghjklkjhg5678
zepsujesz dzien pannie mlodej to ona ma byc w tym dniu wyjątkowa, jak ksiezniczka a nie Ty

Gość Kafeterianka252
Pamiętaj- to panna młoda w tym dniu ma być najpiękniejsza, to ją wszyscy mają chwalić:) Ty masz wyglądać uroczyście ale nie możesz być od niej piękniejsza a diadem( bo pewnie o to ci chodzi) jest dla panny młodej....:(

Gość może i nie na miejscu
poczekaj na swoj slub, a tak na marginesie moze i panna młoda ma byc najpiekniejsza ale jak ja bywalam na weselach to niestety zadnej sie to nie udało:P mialam zrobione male loczki do tego ciemna karnacja i wlosy w odcieniu zlota.. kazdy się mna zachwycał.. zamiast chwalic panne młodą otrzymywala ona komenatrze co to za dziewczyna ..:D mysleli ze jestem z krajów egzotycznych:)) i nawet korona nie byla mi potrzebna;)

Gość coza k
Myslalam ,ze to Ty masz byc panna wtedy jak najbardziej by ci pasowala ,ale idziesz jakos gos wiec nie wypada przykuwac uwage to ma panna mloda nie Ty! To ona bedzie krolowa swojego balu nie Ty

Gość Weronikaaa
korona?!?!?!?!?! SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!