Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 latkaaaaa

DZIEWICA 21 letnia

Polecane posty

Gość 21 latkaaaaa

Co o tym sadzicie, teraz jestem sama nie mam chlopaka, ja po prostu bym nie zrobila tego z byle kim, albo zeby miec to juz za soba, no nie wiem co doradzicie

Gość kolia23
Ja mam 23 i nadal jestem! Czym się martwisz?! :)

Gość 22 letni prawiczek
ja mam 22 lat i nigdy tego nie robiłem:_ i co ? i dupa

Gość zakochana _na zabój___
ja pragnę żeby rozdziewiczył mnie Bogusław Linda :):):):)

Gość polowanie na dziewice
tak na poważnie, to rozdziwiczałem już 3 kobiety, pierwsza chciała mieć to już za sobą, bo się wstydziła tego. Miała 19 lat, potem dowiedziała się, że jej 2 koleżanki rówieśniczki nadal są dziewicami i mnie poleciła, bo byłem delikatny :) masakra, co to z tymi kobietami się dzieje:) Szał ciał:)

Gość on zimny one gorące
też mam 21 lat i jestem dziewica. Ale ja się tym zacznę przejmować jak będę miała jakieś 27 lat :p Teraz nie mam głowy do takich pierdół :O

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
przewraca sie juz sie wam w glowach

Gość rozejść się
ja pierdolę, nie masz większych problemów? :o

skoro nie chces zteraz stracić dziewictwa to nikt nie ma prawa się do tego mieszać. każdy traci wtedy kiedy uważa . ja np straciła jak miałam 18 i nie żałuję

Gość 21 latkaaaaa
moze ktos wiecej cos powie? hmmmmm

Gość malutka19195
ja mialam 15 jak straciłam dziewictwo

Gość Ona_ehh
Gratuluje dziewczyno! Ja tez myślałam ze wytrzymam do 20 chociaż ale miałam 17 jak straciłam dziewictwo. Ale nie żałuję ;))

Gość gu888
Ja też ani troszkę nie żałuję choć miałam tylko 15 lat Dużo tracisz!! ;-)

Gość Ona_ehh
Fakt traci. Ale jak juz ma stracić dziewictwo to niech będzie to ktos naprawdę tego wart kogo pokocha i on ją tez!!

Gość elokwentna111111111111
ja straciłam cnotę w wieku 15 lat ; )) z moim pierwszym chłopakiem. Teraz mam 21 lat i jesteśmy narzeczeństwem :))

Gość shyla styles
ja mialam malo bo 14 lat ale uwazam zeex jest super i nie wiesz co tracisz wstyd by miec juz 21 lat i nie miec jeszcze porzadnie przetrzepanego dupska :P

Gość 21 latkaaaaa
łatwo wam powiedziec, tylko ze ja nie chce z byle kim, albo pierwszym lepszym, chce z kims kto mnie pokocha i ja jego tez... Dobrze ze nie jestem jedyna na tym swiecie :)

Gość małgosia000
brzydka jesteś i tak to sobie tlumaczysz.z byle kim? kutas to kutas-twoj bedzie z lukru:D

Gość 21 latkaaaaa
nie jestem brzydka, mialam kulku chlopakow mowili ze ladna, sliczna itd, no ale ja np po miesiacu czasu bym nie mogla tego zrobic jak co niektore ....

Gość 21 latkaaaaa
a poza tym jest na swieci tyle kobiet tak powiem nie dbajacych o siebie. a maja przystojnych facetow ze ja z pierwszym lepszym nie bd poza tym zle bym sie czula, dodam ze nie chce playboya, chce fajnego normalnego chlopaka i jak bedzie uczucie to moge z nim to zrobic

Gość 21 latkaaaaa
dziewczyny wypowiadajcie sie prosze :(

Gość zaaaaaaaal
to zaden wstyd, ale teraz w naszym spoleczenstwie panuje moda na kurestwo im wiecej chujow w cipie tym laska lepsza...

Ale o co chodzi? Co chcesz żebyśmy ci napisali? Mam kilka koleżanek które są dziewicami. Niektóre są naprawdę ładne i fajne - czekają po prostu na tego jedynego. Są też dziewice brzydkie i chujowe z charakteru, których normalny facet kijem nie tknie :classic_cool: . Nie ma zasady....

Gość 21 latkaaaaa
tm ktorzy nie maja nic konkretnego do powiedzenia, niech nie pisza, dziekuje tym ktorzy pisza cos sensownego, dokladnie teraz laski sie tym chwala i juz 15 latki nie sa, no ale coz taka moda dodam glupia moda robia to zeby miec za soba, z byle kim byle gdzie...a pozniej ciaze i wycie i do mamy i taty

Gość 21 latkaaaaa
no dobrze tez chcialabym miec pierwszy raz z moim jedynym mam nadzieje ze go spotkam ale nie chce sama szukac i na sile :(

Gość zaaaaaaaal
a ty autorko rozumu sama nie masz/ mszrobic to co sama uwazasz za sluszne mozesz byc dziewica nawet do smierci jesli taka jst twoja wola i niepytaj sie ludzi co o tym mysla bo to cie nie powinno obchodzic ile osob tyle opinii bedzie