Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kunia123

Nigdy nie wierzyłam w duchy a tu ...

Polecane posty

Siemka może moja historia okaże się nie z tej ziemi ale ona jest prawdziwa . A więc tak teraz są wakacje po nich ide do klasy maturalnej i w takie coś jak duchy wampiry i inne stworzenia paranormalne nie wierze sorry nie wierzyłam do tego czasu . Przedwczoraj a dokładnie o coś przed 21 wyszłam do koleżanki poszłyśmy się przejść a że blisko mam starą szkołe gimnazjum poszłyśmy zobaczyć jak wogóle boisko wygląda i inne duperele jak jest tak ciemno była godzina ok 22 teraz już jest ciemno jak w tyłeczku dobra już wracałyśmy nic się początkowo nie działo zaczełyśmy już podchodzi jakieś 500 m do bloków a chciałam dodać ,że jak byłam mała to widziałam jak ktoś jakas grupka ludzi niesie małe zawinięte w kocu dziecko na bagno które jest koło moich bloków ale jak tylko mnie i moją zobaczyli odrazu uciekali wtedy miałam jakies 6 lat powiedziałam mamie mama zgłosiły do na policje ale nic nie znaleźli potem jeszcze pzez jakieś 2 miesc patrolowali teren ale nic no to wracamy do przedwczoraj byłam blisko bloków aż tu nagle z kolezanką zobaczyłam jakiegos niskiego garbatego ludka który szed w naszą stronę ale jak zobaczył że zaczełyszmy uciekać zniknął w powietrzu nie wiem jak on to zrobił czy wszed na bagno ale ja patrzyłam to już nikogo nie było to sie działo w jakiś 30 sekundach ale jeszcze wcześniej jakieś 3 tyg temu byłam przed blokiem o 23 i zobaczyłam taką białą rozmytą twarz (To bagno ma ogrodzenie)Na tym ogrodzeniu jk by ktoś stał odrazu jak to zobaczyłam podkreślam byłam z tą samą koleżanką . Strasznie się boje rok temu moja mama doświadczyła strasznej sytuacji ale w mieszkaniu była już noc moja mama wyłaczyła telewizor i chciała usnąc ale telewizor zrobił się cały biały w okna od balkonu zaczeło świecić jasne rażące światło wszystkie światła w pokojach zaczeły się świecic po koleji jak na dyskotece nikogo nie mogla dobudzić z domowników zupełnie jakby wszyscy byli martwi to trwało jakieś 15 min jak sobie o tym pomyśle to ciary mnie przechodzą co to może być ??Sorry za ortografie interpunkcje ale nie zwracałam na to uwagi... Bo szybko pisałam .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować