Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shona25

kocham swojego partnera a on mnie ale on nie chce slubu..

Polecane posty

Gość shona25

jestesmy razem i mieszkamy od 6ciu lat razem, mamy wspolny dom, wrazem podrozujemy, mase super znajomych, swietnie sie dogadujemy i rozumiemy, jestesmy super para ale on jest po rozwodzie i nie chce slubu pomimo tego, ze jest nam dobrze razem, on nie wierzy w slub wierzy w nas byl dwa lata w separacji kiedy sie poznalismy kocham go i chce z nim byc sa tu jeszcze dziewczyny ktore sa w takiej sytuacji? ..

Gość shona 25
sma nie wiem... takie glupie urojenia od malego - kazda dziewczyna chce miec piekny slub.. biale suknie i magiczne przyjecie.. sama nie wiem.. moze szukam dziury w calym..

Gość ktossss
obejrzyjcie sobie film: "kobiety wiedzą lepiej" ale do samego końca ;)

Jeśli już 6 lat mieszkacie razem to on z wygody już nie chce. Po za tym raz już ślub miał i nic z tego nie wyszło, więc ma uraz. Jeśli jest Wam dobrze, to chyba nie pozostaje Ci nic innego jak się z tym pogodzić. A jak ślub ważniejszy to szukaj innego partnera, najlepiej kawalera..

Gość bo czesto chodzi o to by
wyjsc po prostu za maz, mniejsza z tym za kogo.... nie dziwie sie twojemu partnerowi, ze majac takie doswiadczenia, slubu juz po prostu nie chce jego przyklad doskonale dowodzi tego, ze papier nawet sztucznie milosci nie zdola przedluzyc i przywrocic

i właśnie tak myślą faceci! myślą, że kobiety chcą łsubu nie ważne z kim. Mówiłam wam, to mi nie wierzyłyście...

Gość ytytytuyytuytu
ale właśnie autorka jest tego świetnym przykładem! przykładem tego, że ślub jest na pierwszym miejscu a na drugim facet. Kocha go, ale bez ślubu, to chyba odejdzie od niego i poszuka takiego, który będzie chciał z nią ślub wziąść.

Gość hhania www
slub zmnienia wszystko na gorsze, dziewczyna przestaje o siebie dbac i marudzi facet chce byc Piotrusiem Panem i byc wolnym po co ci ten slub?

Gość jajajajww
masz szcescie laska, nie szukaj problemow ciesz sie

ja tam nigdy nie chcialam bajecznego slubu i pieknej bialej sukni, to tylko jeden dzien a potem liczy sie zupelnie co innego skoro ten mezczyzna jest twoim wymarzonym a na slub sie nie zanosi, to uporzadkuj sprawy prawne dotyczace waszej wspolnej wlasnosci i badz szczesliwa

Gość jak się zje deser
przed obiadem to się nie jest głodnym, oto twoja odpowiedź

Gość shona 25
w tym miesiacu obchodzimy kolejna rocznice :)