Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilitka21

jak w klatce

Polecane posty

Gość lilitka21

dziewczyny czy to jest normalne,??? mój facet w tygodniu nie ma dla mnie za wiele czasu( wiem ze mnie nie zdradza) spotykamy sie zazwyczaj w weekendy i moze raz w tygodniu, a ja mam teraz wakacje do października i chciałabym sie z nim spotykac ale jak on nie ma czasu to wychodze gdzies ze znajomymi,, czasami z facetami sa to nasi wspolni znajomi, a on zawsze sie obraza i nie odzywamy sie kilka dni. czy to normalne? ja juz nie moge spotkac sie pogadac z jakimkolwiek facetem po kolezensku? dziewczyny powiedzcie czy to ja jestem nienormalna czy on?

czy jesteś nienormalna... chyba nie, kobiety będące w związkach często mają ochotę na innych facetów i pod pozorem spotkań towarzyskich wychodzą na randki z innymi facetami.. to bardzo powszechne, więc chyba normalne

Gość lilitka21
zle mnie zrozumiałas bo ja kocham mojego faceta i nie umawiam sie z innymi na randki bo mi sie podobaja czy cos, po prostu chce pogadac wypic piwo, tyle, on tego nie toleruje, co robic?

Gość lilitka21
wypowiadajcie sie;)

Gość gosc666
nie wiem o co chdziale masz tu chomika w klatce będzie wam raźniej

Gość klik_klik
umawiać się tylko z kolezankami na to wino i pogaduchy A Ty jak chciałabyś aby twój facet spotykał sie przy winku z kolezankami ? Jak byś wtedy reagowała? umiesz postawić się w jego sytuacji. Wiesz, punkt widzenia zależy od ....... :))

przedmówczyni ma rację... zazwyczaj kobiety spotykając się z kolegami nie widzą niczego złego... ale gdy ich facet zacznie sobie chadzać na spacery, piwka z koleżankami, zaraz zakładają temat na kafe "czy powinnam z nim zerwać" w którym to, wypowiada się 9487576 kobiet potwierdzających, że spotykanie się faceta z koleżankami jest niedopuszczalne i o rzeczach, które tam robią, nie słyszeli nawet autorzy kamasutry

Gość ihaaaaaaaaaaa
dokladnie one maga ale face nie moze zal.pl

Gość lilitka21
up

Gość zaściankoowy
spotykasz się w grupie czy tylko z kolegami?

Gość lilitka21
kilka razy zdzarzyło sie ze sami ale to byli nasi znajomi, kiedy wychodze w grupie tez jest zle, ciagle fochy, juz nie wiem co robic, co mam sie zamknac w domu i tylko z nim gadac?

Gość lilitka21
up

Gość mysz
kazdy powiniem miec troche luzu,