Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdafdsa

koleś zginął na torach a oni że był egoistą bo biedny maszynista i opóźnienie

Polecane posty

Gość fdsfsdafdsa

koorwa krew mnie zalewa jak takie rzeczy czytam to niby jak miał się zabić żeby dogodzić bydłu?? politycy i kościół postarali się żeby nie było bezbolesnych metod samobójstwa

Gość chciałbym żeby
każdy potencjalny samobójca wybierał taką metodę śmierci i najlepiej jakby się rzucał na te tory przy przejeździe kolejowym ok 18 gdy ludzie wracają z pracy tak żeby jak najwięcej ludzi miało przez to kłopoty

Gość eeepjjdjd;ldfffd
niech sie kurwa w lesie wiesza!!!!!!!!!!!!! czekalam przez takiego idiote kiedys caly dzien na peronie.

Gość śmierć na torach nie jest
wcale taka znowu bezbolesna poza tym nie wiesz jak "się trafi" - może wcale nie zginiesz a będziesz sparaliżowany i wtedy dopiero sobie będziesz walczyć o bezbolesną śmierć.

Gość eeepjjdjd;ldfffd
nie wspomne o tych co sie w domu zabija. najlepiej jeszcze wtedy jak dzieci pierwsze ze szkoly do domu wracaja

Gość ladaco
a ja chce koniaku

Gość chciałbym żeby
brak na chleb i na czynsz to ciężka choroba psychiczna?? opamiętaj się trochę psycholu

Gość chciałbym żeby
no jasne, że śmierć na torach nie jest bezbolesna - to pokazuje jak bardzo zdesperowani są ludzie którzy ją wybierają. i moim zdaniem dobrze że tak robią zamiast wieszać się w lesie bo może w końcu dotrze do zakutych łbów, że każdy człowiek ma prawo do bezbolesnej śmierci

też uważam że to kurestwo kłaść się na tory i krzyżować plany kilku tysiącom podróżnych niech sobie wjedzie windą nz 10 i soczy na dyńkę

Myślisz, że gdyby głównym powodem było brak kasy na chleb to człowiek by się położył na tory? Chyba jesteś niepoważna. Widać, że człowiek był chory, bo żaden zdrowy tak nie postępuje :o Więc zastanów się co piszesz, bo wychodzi z ciebie głupota.

Gość chciałbym żeby
z ciebie wychodzi hipokryzja i głupota - jak ci się życie dobierze do doopy to gwarantuje ci, że nie powiesz już nigdy więcej że samobójca jest chory psychicznie

Gość taa niedobra pupa
Nie trzeba być chorym psychicznie, żeby próbowac samobójstwa.... Założyłam tu kiedyś topik, że o mało nie wpadłam pod tramwaj, i jeszcze maszynista na mnie wyskoczył z ryjem... :( To pisali mi, że jestem głupia łajza, i powinnam patrzeć gdzie lezę, bo zniszczyłabym biedakowi życie.... kurwa, wszyscy sa po prostu egoistami...

Gość chciałbym żeby
jak się bierze wszystko na klatę to to oznaka zdrowia psychicznego?

Gość że na świecie istnieją
któregoś dnia przeczytałem na portalu wirtualnej polski sposób na popełnienie samobója. Gówniarz założył słuchawki na uszy z bardzo głośną muzyką i lazł po torach. Ekspres zrobił swoje, zginął natychmiast, z muxzyką w uszach, nawet nie wiedział kiedy poszedł do nieba.

Gość mieszkam niedaleko dworca
kolejowego i w zeszłym roku, jedno zayebane babsko, skoczyło pod ekspresa jadącego z gdańska do warszawy. Teraz wyszło takie zarządzenie, że przed stacją włączją sygnał i cholery mozna dostać, jak ci w nocy wyje taki ciul, jak potępieniec.