Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obejrzałabym to dziś :P

Szukam tytułu komedii. Muszę ją jeszcze raz obejrzeć.

Polecane posty

Film o idiocie nieudaczniku, który ma około 30 lat i mieszka razem z rodzicami :classic_cool: Jego ojciec jest despotyczny i wiecznie mu się nic nie podoba. Główny bohater chce zostać ilustratorem kreskówek/komiksów, ale ojciec niszczy jego dzieła. Ów nieudacznik ma wiecznie durne pomysły. Np jak był sam w domu to poprzyczepiał do sznurków kiełbasy i jak grał na fortepianie to mógł je gryźć :D Jak jego ojciec to zobaczył to zaczął zrywać sznurki przez co zaczęło to szarpać tego chłopaka za palce (sznurki były do nich przywiązane) Pewnego dnia ten syn jeździł deskorolką na rampie, jego kolega połamał nogę (otwarte złamanie) i przybiegł wtedy ojciec i zaczął go jeszcze tłuc po tej nodze :D Główny bohater zwierzał się też kiedyś jakiemuś psychologowi i opowiadał mu o ojcu. W efekcie wylądował w ośrodku dla molestowanych dzieci. Po jakimś czasie poznaje dziewczynę poruszającą się na wózku inwalidzkim i się w niej zakochuje. Ona lubiła jak on ją bił po nogach pałkami bambusowymi. Namawia go też aby nie przestawał rysować. On po jakimś czasie zrobił komiks o zebrach i jednym z bohaterów był właśnie jego despotyczny ojciec, dzięki czemu zarabia mnóstwo pieniędzy. Jednak wydaje je na głupoty. Chyba tyle opisu powinno wystarczyć :p

Nikt nic nie kojarzy? :(

Ale może zadzwoni lepiej niż u mnie... Bo ja za nic nie potrafię sobie przypomnieć tytułu. Może pamiętasz chociaż jednego aktora z tego filmu?

Nie jest aż taki nowy. Mniej więcej z 2004 roku

Pomyliło mi się :D To brat głównego bohatera ląduje w tym ośrodku dla molestowanych dzieci. Główny bohater tak jakby go w to wrabia, bo denerwuje go jak każdy stawiał brata na wzór :P

Gość jakis znany aktor tam gra/

Gość jakis znany aktor tam gra?

No właśnie nie pamiętam niestety żadnego aktora z tego filmu. Gdybym pamietała to bym znalazła ten film. Jedynie mogę więcej napisać o fabule, ale to chyba i tak bez sensu bo jeżeli ktoś oglądał ten film, to raczej by skojarzył po tym co już napisałam

up

Gość ja wieeeeem
co to za film ale za nic sobie teraz tytulu nie mogę przypomnieć :P tam był tez taki motyw ze on potrącil losia a potem jego skore na siebie założył :P najgłupszy film jaki kiedykolwiek widzialam :P

:D No właśnie, film był strasznie głupi ale za to mnie bardzo śmieszył :P Pamiętasz może jakiegoś aktora z tego film?

Gość ja wieeeeem
własnie nie pamietam... bede teraz szukac bo mnie to meczy :P wydaje mi sie ze w tytule bylo cos z brother wlasnie ale nie jestem pewna :P

uff, ale szczęście, że znalazła się jakaś pomocna dusza :)

Gość ja wieeeeem
ta laska na wóżku grała w kilku filmach ale teraz tez nie moge sobie przypomniec w którym:O w jakies głupiej komedii:P

Ten film chyba nie ma w tytule słowa brother ani brothers. Skorzystałam z filtru w wyszukiwarce na filmweb i nie znalazłam tego filmu... A co do tej laski na wózku to pamiętam jedynie, że była blondynką :P

Gość ja wieeeeem
jezuuu... oszaleje teraz jak nie znajde tego tytułu :P

Może pamiętasz z kim oglądałaś ten film i ta osoba pamięta tytuł? :p Ja oglądałam go z bratem, ale on też za nic nie może sobie przypomnieć...

Gość ja wieeeeem
miałam go kiedys na plytce i pamietam ze angielski tytuł w ogole nie wskazywał na to jak kretynski jest to film :P ale plyta sie zniszczyla i wywalilam :O

Co to za debil wymyślił taki tytuł filmu, że nikt go nie da rady zapamiętać :D

A może pamiętasz jak się nazywał ten bohater w filmie? Albo nazwa tego komiksu, który stworzył? Mi się coś kojarzy, że to było "Zebry w ameryce" ale nie jestem pewna

Oooo wielkie dzięki :) nie wiem jak Ci się to udało :p Jesteś wielka :)

Ten film zdobył aż 5 złotych malin :D

Gość ja wieeeeem
wpisałam w google "idiotyczne komedie" :P:P:P motyw z łosiem najlepszy :P milego oglądania🌼