Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona w temacieeeeeee

dlaczego ona sie podoba facetom? wytlumaczcie mi...

Polecane posty

moja kolezanka, ma 172cm szczupla, wlosy taki slomiany blond, nie farbuje,nie maluje sie nawet rzesy rzadko u niej widze pomalowane, chodzi i jeansach i do tego jakis tam t shirt,chociaz ma ladne dlugienogi nie widzialam jej jeszcze w spodnicy,:o jest sppokojna, nie chodzi na dyskoteki, niesmiala strasznie.....nie wiem czy byla w zwiazku z kis wyglada ma mlodsza niz jest..ma 26lat a imo to jak gdzies jestesmy razem u znajomych czy gdzies to kazdy facet sie nia zachwyca, podrywa ja a ona nic:o mimo to faceci ja uwielbiaja dlaczego??????????

Gość mlody buk
Bo jest naturalna a to deficyt

nie jest az tak piekna:O

Naturalna, skromna, nie zabiega o uwagę i jest sobą. I to przyciąga, w tym nawale wytapetowanych i kręcących jakby owsiki miały tyłkiem "laseczek" gdzie jedna podobna do drugiej, aż zlewają się w niedostrzegalną masę bez osobowości, błysku w oku.

Gość mlody buk
Koszmarna jest ta blondyna z linka wygląda jak dziwka wamp :O

raz jeden tak sie w niej zabujal ze az plakal przed nia..na wlasne oczy widzialam a ona zaraz robi taka mine litosciwa i jeszcze go pocieszala ze mu przejdzie ze znajdzie sobie inna ze ona nic do niego nie czuje:o troche mnie to wkurza...faceci za nia lataja a ona ma ich gdzies:O

nieee, nie o to mi chodzi, ale zadnemu nawet szansy nie dala, nie wymienila sie nr tel, juz nie mowieo pocalunku czy spotkaniu jakims czsami mi sie wydaje ze jej nie rozumiem

Gość moze ma ładną sylwetkę
i ładną twarz- nie widziałam jej to nie wiem jeśli ma naturalnie ładne rysy twarzy i ładną cerę, to makijaz nie jest potrzebny

daj spokoj, jak chwala?:O przeciez nie bedzie cale zycie sama, takie zgrywanie niedostepnej jest troche dziwne:o nie uwazaszs?

Gość aaibb
Może tym zachowaniem wyróżnia się z tłumu dziewczyn wymalowanych i spragnionych kontaktów damsko-męskich :D i tym intryguje facetów:)

Po 1. Z twojego opisu wynika, że jest ładna, szczupła, wysoka, ma naturalne blond włosy (a nie utlenione jak większość dziewczyn na ulicach) Po 2. Jest naturalna, nie ma tony tapety na twarzy, pewnie nie chodzi do solarium Po 3. Nie ubiera się jakby szła pod latarnię, tylko skromnie Po 4. Jest spokojna i nie imprezuje Po 5. Jest niedostępna, a faceci to zdobywcy i takie niedostępne i tajemnicze dziewczyny ich kręcą

a faceci podobno wola pewne siebie doswiadczone kobiety ktore robia 1 krok? wiec jak to sie ma do tego?

Gość aaibb
"a faceci podobno wola pewne siebie doswiadczone kobiety ktore robia 1 krok? wiec jak to sie ma do tego?" Nie sądzę, że wolą, żeby dziewczyna ich pierwsza zaczepiała - no chyba, że jacyś leniwi :D

Gość 56789
jest szczupła wysoka i do tego naturalna blondynka.niskopodwoziówek z wielkim tyłkiem full a kobiet jak łania ehhh mało.do tego jest skromna i niesmiała .facet ma instynkt mysliwego wbraw pozorom sam musi i lubi zdobyc kobietę.nie trzeba się pchać mu na kvtasa

nie mowie ze ma sie pchac, tylko jak jakis facet ja gdzies zaprosi albo poprosi o nr tel to ona odmawia, a jak sie jej pytamdlaczego to ona ze jej sie nie podoba ale po 1 spotkaniu nie moze tego stwierdzic?

Gość moze ma ładną sylwetkę
tak faceci lubią, gdy dziewczyna robi pierwszy krok, tylko takie dziewczyny szybko sie im nudzą

onaich splawia a oni za nia lataja, blagaja wyznaja milosc jeden az plakal tak sie zakochal a ona jak matka teresa dyskusje z nim prowadzila:O

Gość Każdy facet lubi
jak dziewczyna wykona pierwszy krok.

Gość TeKet
ja omijam pasztety wymalowane jak maska na karnawal... doceniam urode i brak makijazu... to prawda ze sa dziewczyny o urodzie zupelnie czystej od dodatkow i sa bardziej pociagajace nawet w tym t shirt wole czasami dziewczyne i jest bardziej sexy od tej w miniowie

"ale po 1 spotkaniu nie moze tego stwierdzic" mozna stwierdzic po kilku sekundach czy ktos ci sie podoba czy nie. widocznie ona wie, ze moze mierzyc wysoko wiec mierzy wysoko. po co ma brac pierwszego lepszego z brzegu? :)

chodzi o to żeby gonić króliczka a najbardziej porządane przez facetów są trudno dostępne kobiety, które trzeba zdobywać i obmyślać różne sposoby i tak dalej

Gość wwredota
w tym wieku to ona za dlugo mierzyc nie moze bo sama zostanie:P

no nie do konca tak jest, bo znam wiele par co zaczeli od seksu i nadal sa ze soba nie bylo zadnych podchodow i wielkiego obmyslania planow

Gość ggh556dddf
nie każda jest taka zdesperowana żeby dawać nr każdemu kto prosi- później trzeba tylko nr zmieniać jak się nazbiera kolekcja frajerów, którzy wydzwaniają i nie chcą się odczepić. a że ktoś nam się nie podoba można stwierdzić w kilka sekund

zgadzam się zielona w temacieeeeeee żejeśli między dwjgiem ludzi zaiskrzy to oczywiście ale znałem kiedyś podobną dziewczynę ładną ba cudowną ale trzymała się z dala od facetów wszyscy to byli tylko koledzy i jeżeli ktoś chciał coś więcej to przestawał być kolegą i ma już 32 lata i nie ma nikogo o ile mi wiadomo