Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michellca

Spóźnia mi się okres, choć nie współżyłam, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość Michellca

Witam. Może Panie trochę zadzwi mój wiek, bo mam tylko 14 lat, ale mam problem, który strasznie mnie przytłacza. Ostatnio ciągle denerwowałam się, że przytyłam, poniewać zauważyłam, że mam większy brzuszek oraz kilka dni spóźnia mi się okres. Zaznaczam, że jestem dziewicą i nigdy nie miałam żadnego bliskiego zbliżenia z płcią przeciwną. Przemknęła mi przez głowę myśl, że jestem w ciąży, ale zaraz uświadomiłam sobie, że to nie możliwe, bo jestem dziewicą, więc co jest ze mną nie tak? Przytycie w okolicy brzucha można wytłumaczyć wzdęciami, ale przecież ja zawsze miałam bardzo dobre trawienie, choć przyznam się, że ostatnio pojadałam sobie nieco więcej czipsów i tego typu nie zdrowe rzeczy, ale zastanawia mnie spóźnianie się miesiączki. Miesiączkuję bowiem od roku i moje cykle nie są naturalne, ale pomimo tego zachodzę w głowę co jest ze mną nie tak. Pozdrawiam wszystkie Panie i proszę o porady.

Hej... ja mialam podobnie, po kilku perwszych okresach coraz bardziej spozniajacych sie wogole przestalam go miec.... po roku pojawil sie znowu, unormowal sie dopiero jak po kilku latach zaczelam brac tabletki i uprawiac sex. W stydzilam sie isc z tym do ginekloga choc wiem ze powinnam..

Gość mieszkam niedaleko dworca
ale sikałaś pod wiatr i sprawa wyjaśniona jesteś w cionży wiatropylnej...

powinnaś iść do ginekologa, bo dziewczyny na kafeterii nie sa lekarkami i prawdopodobnie zadna Cie nie przebada i Ci nie powie co Ci jest, ale byc moze to nic takiego... ale wizyta u gina by sie przydała.

Gość ladygaga25
Ja też tak miała gdy miałam tyle lat co ty . Raz zdarzyło mi się że miesiączka spóźniła mi się 4 mc i też się wtedy bałam . Ale gdy minął rok od 1 miesiączki wszystko się wyregulowało i teraz mam już regularnie . Ale radziła bym gdybyś nie dostał miesiączki jeszcze z tydzień wybrać się do gina ;)