Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda Zoneczkaaa

dlaczego zaczelam krwawic?

Polecane posty

Gość Mloda Zoneczkaaa

sprawa wyglada tak- pare godzin temu zauwazylam lekkie krwwienie, tak jakby poczatek @, tylko ze jestem dopiero w 20 dc... ostatnia @ mialam 1.08 a cykle mam 32-35 dniowe o dziecko z mezem sie nie staralismy jeszcze, ale z drugiej strony nie zabezpieczamy sie, wiec sama juz nie wiem... a i od paru dni jestem na diecie, ale nie wiem czy to moze miec cos wspolnego z tym

Gość frewt
żoneczka młoda i głupia jak but dlaczego zaczelam krwawic? spytaj sie lekarza obejrzy dupe i powie dlaczego

Gość Mloda Zoneczkaaa
odpusc sobie tego typu komentarze, chyba ze rajcuja Cie takie rzeczy

A może miałaś owulacje? Czasem w trakcie owulacji lekkie plamienie może się pojawić.

Gość Mloda Zoneczkaaa
Tymotka wlasnie tez tak mysle, ze to moglo byc krwawienie owulacyjne, ale z drugiej strony rownie dobrze plamienie implantacyjne... wiec sama juz nie wiem

Gość Mloda Zoneczkaaa
nie dziekuje, by nie zapeszyc :) co prawda nie planowalismy z mezem jeszcze dziecka, ale jesli okaze sie, ze rosnie pod moim sercem mala istotka bedziemy bardzo szczesliwi :)

Myślę że na chwilę obecną test nic by nie wykrył, ale jak bardzo się niecierpliwisz to ok. wtorku badanie krwi możesz zrobić. A ostatni okres miałaś normalny?

Gość Mloda Zoneczkaaa
tak byl normalny 1.08 dostalam

Bo tak pomyślalam że może wtamtym cyklu zaszłaś. No wg mnie to raczej owulacja była, ale mimo wszystko życzę Ci Dzidziusia :)