Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciana.......

jestem lesbijka i jest mi z tym ciezko

Polecane posty

Gość niechciana.......

Trwa to od prawie 7 lat, czyli od momentu dorastania. Przez ostatnie lata jest coraz tragiczniej. Zwracam tylko i wylacznie uwage na dziewczyny. Faceci sa mi calkowicie obojetni. Przez caly czas czuje sie zle z tego powodu. Nie jestem osoba, ktora aktorsko potrafi ukryc swoje emocje wiec po czasie kolezanki z wielu klas do ktorych chodzilam widzialy jakie mam podejscie. W mgnieiu oka je tracilam. Uciekaly z powodu mojej orietacji. W szkolach w wiekszosci mowilam do nauczycieli, zapytana o odpowiedz. Malo co ktos mnie zagadywal albo mial ochote na rozmowe. Nie mialam zadnych znajomych. Bylam widmem w wielu srodowiskach. Nawet nigdy mi nie dokuczano z jakiegokolwiek powodu. Przez to nieustannie zmienialam szkoly w nadzei na zmiane. Nigdy nie wyszlo. Problem w tym, ze ani wygladem ani zachowaniem nie odstraszam ludzi. Podobam sie sobie. Jestem szczupla wysportowana zadbana osoba, potrafiaca sie dobrze i fajnie ubrac. Nie zaden plastik. Mila, bez sensownie niegadatliwa. W gruncie rzeczy cicha, nauczona milczec po tlu latach niemoznosci odnalezienia sie. Nie wiem w czym jest jeszcze problem. Obserwuje kobiety, patrze sie na nie, przygladam. Jedynie z tego czerpie przyjemnosc, nauczylam sie tego z braku innego wyboru. Widze je gdy zamykam oczy. Przez zamotnosc zaczynam sie rozsypywac. Przesladowac sama siebie. Czuje co raz mocniejszy bol bedc w pustym pokoju, czy stojac na srodku ruchliwej ulicy. Nikogo wokol mnie nie ma. Jestem duchem, bo tak wszyscy mnie traktuja. Bedac wrakiem ostatnio postanowilam, ze zrobie to prosto z mostu. Pojde tam, gdzie na pewno znajde lekarstwo. Moim celem stal sie jeden z klubow. Coz... Panienki, ktore tam chodza nie sa najwyzszych lotow... Ale i tak nie ma duzego wyboru. Bedac tam upilam sie porzadnie i znalazlam dziewczyne, ktora podobala mi sie najbardziej. Jej caluskie biale wlosy naprawde robily wrazenie. Czekalam az odejdzie od znajomych, z nikim tu nie przyszla wiec moja nadzieja wzrosla jeszcze bardziej. W koncu odeszla i zlapalam ja w WC. Bylysmy tylko my w 2. Stojac jak debilka na srodku gapilam sie na nia i tez sama zostalam zlustrowana pytajacym wzrokiem. Zblizylam sie do niej i zaczelam calowac ja w usta. Do pelnego mojego uniesienia brakowalo odwzajemnienia pocalunku. Lecz dostalam w twarz. Po sekundzie, czy po minucie, nie jestem w stanie powiedziec, ale niedoczekalam sie. Moja dziewczyna oderwala sie odemnie i wyszla zostawiajac mnie sama. Znowu zostalam odrzucona. Doprowadzilo mnie to do takiego stanu rozpaczy, ze od tamtego czasu nie ma dnia w ktorym bym bya trzezwa... Wszystko kreci sie wokol tego, by sie upic, chwile tego nie pamietac.. Lecz zawsze po tym pozostaje wieksza beznadzieja, ktora znow trzeba zapic.

smutna historia ale wiedz o tym że każda kobieta ma zadatki lesbijskie, tylko ich nie okazuje bo nie może Ty to zrobiłaś i ponosisz konsekwencje. Nie martw znajdziesz partnerkę Tylko musisz szukać Frustracja spowodowała u ciebie że się zamknęłaś musisz o tym wiedzieć i nie popadać w psychiczny dołek.W naszym Polskim środowisku jest ciężko żyć nie tylko tobie ale każdemu człowiekowi o innych poglądach, religii , czy orientacji seksualnej bo kraj ten zniszczony został przez dziesięciolecia komuny która robiła wszystko żeby ludzie byli "szczęśliwi" i jednakowi we wszystkim nie wyłączając alkoholizmu ,chorób , statusu materialnego, ubrań itd

Gość jestem bi
a może warto wejść na odpowiednie forum i tam pogadać z dziewczynami o tej samej orientacji seksualnej??? Na pewno dziewczyny doradza, pomogą a noz znajdziesz kogoś fajnego. Nie załamuj sie tylko szukaj, upijanie sie nic nie da tylko wpędzasz sie w dołek i kolejne problemy. Wejdź sobie np. tu http://kobiety-kobietom.com/ albo tu http://lesbijka.phorum.pl/ Głowa do góry, nie jesteś sama, zaakceptuj siebie bo chyba to jest twoj największy problem.

Niechciana Przez 7 lat nie znalazlas lepszego miejsca do zwierzen jak to ? Cos nie bardzo wierze w Twoja opowiastke - wiem,nie musze :P ale ja majac taki problem szukalabym wsparcia na forum bardziej mi przyjaznym... na ktorym wypowiadaja sie ludzie,ktorzy maja podobny problem. "jestem bi" namiar juz dala - jezeli to nie provo,to juz wiesz co masz zrobic ;)

Gość bezstresowiec
***Karolnka*** jesli ta cala "niechciana" pisze, ze jest ciagle upita to w ogole cud, ze po pierwsze tutaj w jakis sposob trafila. Co dopiero napisala poprawnie dosc dlugi tekst. ja bym padl gdzies na pierwszej bazie :P

Gość skromna dama
ja probuje wejsc w ten swiat ze wzgledu na moje fantazje moze mi pomozesz? Nauczysz?

Gość punk girl
Heh... Dość śmieszna historia. Pójście do klubu jest najlepszym i prostym rozwiązaniem. Ale wybrałaś się nie do tego, co trzeba było. Tam jedynie są lalunie albo będące ze swoimi facetami, albo... Cóż, wiadomo. W każdym mieście znajdzie się ogólno zwany gejclub. Zawsze jest tam od zalania dziewczyn w znacznej większości lesbijek i to dość otwartych...