Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge juz spac

czy uwazacie ze moje zarobki sa ok?

Polecane posty

Gość nie moge juz spac

mam 25 lat, to moja pierwsz praca w zawodzie po studiach, pracuje tam 7 miesiecy. Zarabiam teraz 4500 brutto, czyli na reke ok 3200. miasto ponad 500 tys mieszkancow bylibyscie zadowolnie na moim miesjcu? czy nie bardzo?

Gość oczywiscie ze
ok

Gość zarobki ckłopki
ja cym była baaaaardzo zadowolona, bo jestem po studiach a pracy nie moge znalez;/

Gość upupppppppppppppppp

Gość a w jakim zawodzie pracujesz?

Gość kalinkkka
ja też bym tak chciała....a w jakiej branży pracujesz? bo ja na rękę mam jakieś 2tys a pracuje już 3 rok w przychodni...:(

Gość 867865756
Tak a ja zarabiam 8 tysiecy. Wlasciwie to nie wiem czy to nie za malo. Powiedzcie mi prosze:) Bo wydaje mi sie troche za malo.

Gość nie moge juz spac
jestem prostytutką ale nie taką zwyczajną tylko z super agencji na rękę mam 3200 a resztę z moich 4500 bierze szef więc piszę że 3200 to netto :P haha taka jestem zabawna i wszystkim facetą sie podobam a wy mi zazdroscicie pracując za marnego tysiaka :P

Gość nie moge juz spac
tak, tak, podszywie:D w branzy finansowej @ facet wyjatkowy + ktos jeszcze tak, mysle ze jak macie doswiadczenie mniejsze niz 2-4 lata i to sa kwoty na reke, to jest w porzadku:) p.s. jestem kobieta

Gość nie moge juz spac
do dziewczyny, ktora pracuje w przychodzni. jestes lekarka? ja zaczelam tam prace z wynagrodzeniem 1,8 netto, zgodzilam sie na to, bo uwazalam, ze szybko sie wykaze i awansuje. tak tez sie stalo. od tamtej pory mialam 2 razy podwyzke (rzecz jasna wynegocjonowana przeze mnie).

Gość nie moge juz spac
nie, skad:) w zycie bym sie nie domyslila:) gratuluje wynagrodzenia:)

Gość miki...
ja zarabiam 10 000 zł miesięcznie ledwo mi starcza na zakupy i opłaty za mieszkanie :( może tu znajdę sponsora??

MOJ CHLOP MA 1200 NA REKE TO SA ZAROBKI NIE??? a PRAWKO MA NA WSZYSTKIE PRAWIE KAT. I DOS. KIEROWCY

Gość kurcze to ja mam
1,5 tys. po studiach i 10 latach pracy... Masakra :( a Ty się autorko z takimi dochodami zastanawiasz czy są ok?

Gość a ja zarabiam 20 000 dolarów
na tydzień. Niby sporo, ale skończyłam socjologię, więc rozumiecie, że liczylam na więcej. Na szczęśćie to pierwsza praca, więc liczę na awans.

Gość nie moge juz spac
poszukalam w necie, jakie sa srednie place. to ok, moje wynagrodzenie jest przywoite, ale prawda jest taka, ze jak bym ostrzej negocjowala, to mogallbym dostac i 3,6 na reke w tym momencie. bo zasluguuje nawet na 4;) ok, na razie juz nie mysle o tym. wroce do tego za jakies pol roku, moze troche wiecej.