Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAmba :)

Upierdliwy trądzik

Polecane posty

Hej ! Jestem nastolatką i zmagam się z trądzikiem . Byłam u dwóch dermatologów którzy wzieli sporo kasy za wizytę a i tak nic nie pomogły te ich maści , a zrobiło się jeszcze gorzej .. :| gdy patrzę w lustro to po prostu załamkaa :/ Niby nie jest tak źle , inni mają gorzej , ale ja i tak nie mogę na siebie patrzeć . wkurza mnie mój wygląd i te beznadziejne wągry i czerwone pryszcze .. Zdaję sobie sprawe , że nie tylko ja mam z tym problem , więc dziewczyny i chlopaki : dzielmy się radami , opiniami itp . ! :) Pisajcie !! =] Razem będzie raźniej :D

Gość ladaco (prawdziwy)
Nie trza bylo mu doopy lizac

Gość bleblfnadjhak
Najlepszy jest zestaw Mary Kay do skóry skłonnej do wyprysków 4 kosmetyki za 150 zł. na ok. 5 miesięcy :)

Gość hggjjg
a ja sobie smaruje starym sprawdzonym Tormentalum... kosztuje okolo 3 zlote, wystarczy posmarowac jak sie pryszcz robi...

Powiem szczerze , ze tyle juz tego próbowałam , tych wszystich specyfików , ze juz sie odechciewa ... Hello Kity A te pokrzywy to w jaki sposób sie stosuje ?xD

Slyszalam tez cos o maseczce z drozdzy : 1/4 kostki drozdzy zmieszac z lyzeczka mleka .. to trzeba stosowac przez miesiac raz dziennie zrobilam sobie ta maseczke i moze ona cos pomoze =] trzeba miec nadzieje :d

Gość sdsdsdds
maseczeka mi akurat nie pomogla tzn. jak wszystko tydzien jakies efekty a pozniej lipa

Olejek herbaciany :) Bezpośrednio na syfa. Mi pomógł. Można go kupić w aptece.