Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa_kredka

Smat shop

Polecane posty

Gość kolorowa_kredka

Jakie jest wasz podejscie do tego sklepu? Czy ktoś z was palił kiedyś coś o nazwie konkret? Interesuje mnie skład tego KONKRETU

Gość Qufonia de Kaliquas
zjedz sobie pieroga:classic_cool:

Gość e!
-puszka tunczyka w sosie wlasnym -jedna puszka kukurydzy (ja daje taka sredniej wielkosci Bonduellle ale mozna jescze dolozyc malutka puszke , bo niektorzy uwazaja ze za malo czuc ta kukurydze ) -kilka ogorkow konserwowych -ser żolty -majonez

Gość kolorowa_kredka
debile...

Gość kolorowa_kredka
i bardzo dobrze!

Gość kiedyś paliłem głupa
tak konkretnie

Gość kolorowa_kredka
niegdzie nie moge znalezc skladu konkretu, intresuje mnie tez co sie po tym dzieje fizycznie i psychicznie. moze ktos wie?

Gość e!
W październiku piłkarze reprezentacji Polski pod wodzą Franciszka Smudy zagrają w Kanadzie z Ekwadorem. Będzie więc okazja na rewanż za mistrzostwa świata 2006, kiedy to biało-czerwoni przegrali 0:2. Podczas październikowego wyjazdu za ocean reprezentacja Franciszka Smudy rozegra dwa mecze towarzyskie. Zgodnie z zapowiedziami, pierwszy odbędzie się w Chicago, a naszym przeciwnikiem będzie zespół USA. Wiadomo już niemal na pewno, z kim biało-czerwoni zmierzą się trzy dni później. - Wszytko wskazuje na to, że będzie to Ekwador - mówi menedżer reprezentacji Konrad Paśniewski. Z tą drużyną Polacy zagrają jednak nie w Stanach, a w kanadyjskim Toronto. Ostateczna decyzja co do wyboru akurat tego sparingpartnera zapadnie najpóźniej do wtorku.