Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie pytam

Gdy ojciec dziecka ukrywa dochody

Polecane posty

Gość franeek
A mi się mocno zdaje że on atakowany tu ze wszystkich stron, niekiedy też bardzo wulgarnie, zaczął sobie żartować. Choć sam uważam że tu nie jest miejsce ani na wulgaryzmy, ani na żarty.

Gość franeek
Powiedz kobieto ty zzzzz palancie, ile dałabyś pieniędzy ojcu twojego dziecka jako alimenty ??? Ale tak szczerze.

Gość franek a ty powiedz
gdzie ty pracujesz i ile zarabiasz napisz tak szczerze jaka to praca skoro wraz z zniecierpliwionym przesiadujesz tu całymi dniami bawiąc się w sędziego, krytyka, ekonomistę i znającego wszystkie kobiety-ich wady i zalety,problemy i co najważniejsze wiedzącego wszystko na temat wychowania dzieci i ich potrzeb stary weź najpierw zrób rachunek sumienia i rozlicz siebie ze wszystkich swoich pomyłek i zacznij szukać pracy mameja jesteś i wielka cipcia łacznie z tym niedojebanym zniecierpliwionym cioty jakies albo co?

Ludzie przestańcie się czepiać szczegółów i spójrzcie na samych siebie tam jest pies pogrzebany czy musicie się tak szarpać każdy morze napisać co myśli. Wszyscy jesteśmy siebie warci bo pierw bierzemy się do roboty a później kłopoty... Można by się rozpisywać na temat każdego z was, ale NIE ! To dzieci są tu najważniejsze ! Tak samo Ojciec jak i Matka ma obowiązek łożyć na utrzymanie dzieci (po połowie 1000 zł. na polowe = po 500 miesiecznie !), wiec i kontakt z własnymi maluchami powinien być taki sam (jeśli rodzic kontaktu nie chce to bez laski, lecz płacić musi.). Ale ,,nie'' bo przecież trzeba sobie życie utrudniać prawda ? (rodzice)!!!! Pozdrawjam...

Gość najmadrzejsi
Pokazcie mi proszę przepis gdzie jest czarno na białym ze oboje rodziców musza dawać po równo! Czekam.

Gość Visadebitcard
Alimenty nie sa dzielone: pól na pół. Sad bierze pod uwage zarówno zarobki rodziców (aktualne jak i potencjalne) jak i obciązenia kazdego z nich.

Gość takie tam duperele
Oczywiście, że alimenty to nie "pół na pół", chyba logiczne prawda? Skoro jeden rodzic nie interesuje się dzieckiem, wpada na widzenia rzadko i jak po ogień to dlaczego ma płacić tylko połowę kosztów? ja wystąpiłam o więcej i dostałam bo sąd wziął pod uwagę rzadkie kontakty i brak zainteresowania ze strony "tatusia" I tak jest sprawiedliwie :)

Oczywiście jeśli rodzic się nie interesuje to się zgodzę niech płaci więcej, lecz gdy jest na odwrót a kontakty ma utrudniane - wtedy powinno być ,,po połowie'' lub większą kwotę łoży utrudniający. Pozdrawiam...

UWAGA !!! Dolaczcie... www.pozywamy-zbiorowo.pl musimy skończyć z pobieraczkiem i podobnymi manipulantami !!!

Gość franeek
Pytałem kobietę o nicku zzzzz palancie, ile dałabyś pieniędzy ojcu twojego dziecka jako alimenty ??? nie odpowiedziała. Może ktoś się wypowie na temat: ile alimentów powinien dostawać ojciec, gdy będzie wychowywał dziecko ?

Gość niektórzy się mnożą
przez pączkowanie. Taki dla przykładu zniecierpliwiony już na klona o nicku franek.

Gość franeek
Ty: niektórzy się mnożą - kim jesteś ? - ile masz nicków ? - nie piszesz na temat, - obrażasz, Jesteś żałosna.

Gość franeek
Może ktoś się wypowie na temat: ile alimentów powinien dostawać ojciec, gdy będzie wychowywał dziecko ?

Gość edbeerenty
to jest bardzo glupie pytanie!! czy dziecko bedac u taty mniej je? potrzebuje tanszych przyborow szkolnych?.jasne, ze nie..a wiec samotnie wychowujacy ojciec powinnien dostawac ltyle samo co matka...

Gość franeek
edbeerety piszesz że jest to głupie pytanie. Ja natomiast widzę w nim sens, ponieważ z pewnością udzielisz innej odpowiedzi, czyli będziesz skłonna podać inną kwotę wiedząc że 1 ty masz dostawać alimenty, 2 ty masz płacić alimenty. Chciałbym to wypośrodkować po uwzględnieniu różnych opinii. Napisz więc proszę ile byłabyś skłonna płacić alimentów ojcu wychowującemu dziecko. Proszę też o inne głosy.

Gość drażni mnie to
Tutaj się debilu żołądkujesz zamiast w sądzie walczyć o prawo do opieki?

Gość franeek
drażni mnie to Tutaj się debilu żołądkujesz zamiast w sądzie walczyć o prawo do opieki? ????????????? Co to za ton ???????? Od razu debilu ????????? Brak kultury !!!!!!!!!!!! Bardzo proszę aby inteligentne panie podjęły temat.

Gość araa
no i co chcesz w ten sposób udowodnić ? taki facet to ciota.

Gość Z Zniecierpliwiony
"""" Gdy ojciec dziecka ukrywa dochody """" A dlaczego miałby tego nie robić?????

Gość Onewomen
A dlaczego ma to robić ?

Gość Z Zniecierpliwiony
Bo to on ma płacić i na dodatek nie wiadomo na kogo, nie mając wpływu na te płacenie i nie mając nad tym żadnej kontroli.

Gość panie zniecierpliwniony
jeżeli pan ukrywa swoje dochody, to znaczy że pan nie płaci należnycj podatków. A to oznacza że pan nas okrada.

Gość zaraz zaraz.....
jeśli Ty nie będziesz płacił na zmajstrowane dziecko musze płacić ja z podatków zniecierpliwiony ty mnie okradaszz złodzieju i dzieciorobie !!!!!!!!!!!!!

czy jest w ogole mozloiwosc udowodnienia tego ze co innego jest na papierze a co innego naprawde??? Bo to ze pracuje u konkubiny to chyba za malo ...?

Gość franeek
Ty zaraz zaraz Czy to on zawsze zmajstruje dziecko ? A jak to nazwać gdy ona zrobi wszystko: zaplanuje, zmajstruje, wrobi go, a potem chce od niego pieniądze za to że ona zmajstrowała ? Zauważ że tak też bywa.

Gość franeek
Najbardziej przykre jest to że ona w takim wypadku jest straszną egoistką, bo myśli tylko o sobie, a największą krzywdę wyrządza dziecku.

Gość Dziecku krzywda sie nie dzieje
Nie pierdol franek

Gość Z Zniecierpliwiony
Te alimenciary to są tak porąbane,że dla nich 2+ 2 to 22,a Wisła płynie od Gdańska do Krakowa.