Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjkkklll

Ciąża a seks

Polecane posty

Gość jjjkkklll

Witajcie, pytanie do kobiet w ciąży jestem obecnie w 23 tygodniu i w ogóle nie mam ochoty na seks tak jest od początku ciąży, boje się że po porodzie nie wróci ta ochota co była przed ciążą a jak jest u was?? dzielcie się swoim doświadczeniem

Gość gfgfddf
a na anal masz ochote ?

Gość jjjkkklll
jak powyżej napisałąm pytanie do kobiet w ciąży

Gość mialam pisac podobny temat
tylko ja jestem w 15 tyg od pocz ciazy kochalismy sie dwa razy,teraz ochota mi powoli wraca ale moj niechce, podal mi glupie wrecz powody-ze ja w srodku nie taka sama jak i na zewnatrz mowi ze nie potrafi mnie dotykac a mnie teraz tak wzielo ze juz nie wiem co robic.nie gadam z nim po tym co dzis powiedzial w lozku przy probie zblizenia. do tych co zaraz napisza moze ma inna-odpada pracujemy razem i 24 na dobe sie widzimy.

Gość za duzo czasu ze sobą
spędzacie, daj mu żyć dziewczyno

Gość jjjkkklll
Mój mąż mi powiedział że teraz ma większą ochote na mnie niż przed ciążą ale rozumie że ja jej nie mam i bez sensu jest kochać się skoro ja nic kompletnie nie odcuzwam... bardzo bym chciała żeby nie musiał czekać ale nie wiem co robić najgorzej jak urodze a ochota na seks nie wróci....

Gość mialam pisac podobny temat
mysle ze wroci ci ochota...co ja bym dala zeby moj chcial..

Gość jjjkkklll
chciała zauważyć że to jest mój temat...

1-3 miesiąc - wcale mi się nie chciało 4-6 miesiąc - często, ale nie z mojej inicjatywy - mi to było obojętne 7 miesiąc - miałam trochę ochoty, ale mąż się bał Obecnie 35 t.c. i nawet mi się o tym myśleć nie chce. To tak w skrócie jak u mnie jest, więc chyba nie masz się co martwić. Ja jestem pewna, że parę miesięcy po porodzie, jak znów będę mniejsza od młodej orki to nabiorę ochoty :)

Gość jjjkkklll
oby bo przed ciążą byliśmy bardzo aktywni seksualnie i aż mi tęskni się za tamtymi chwilami

ja obecnie 24 tc. W sumie to od początku mi się chciało, pomimo że trochę się zaokrągliłam to seks był wspaniały. Mój mąż zdecydowanie twierdził że dawno mu nie było tak dobrze. Zresztą ja też tak to odczuwałam. Niestety w 21 tc okazało się że skraca mi się szyjka więc seks zabroniony. Od tamtej pory masakra- jak my wytrzymamy ponad trzy miesiące be seksu ? W pierwszej ciąży miałam ochotę tak do 26 tc- potem było już jakoś dziwnie. A do miałam pisać to twój facet w życiu nie powinien ci mówić "ze ja w srodku nie taka sama jak i na zewnatrz mowi ze nie potrafi mnie dotykac " No świnia po prostu, najpierw robi dziecko a potem się dziwi że się zmieniłaś? Chyba nie do końca dojrzał do sytuacji zwłaszcza że jak piszesz to dopiero 15 tc

Mi też się tęskni bardzo. Ale wierzę, że wszystko wróci do normy. Trudno mieć ochotę jak wszystko boli i jest się takim ooogromnym :)