Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tERAZ wiedza o mnie coś

chlopak wygadal mnie przed rodzicami!!zdradził im że głosowalam na Kaczynskiego

Polecane posty

:((( moja cala niby pobozna rodzinka jest za tymi ^#^$$#&%&^#% z PO :/ :/ :/ :O :O :O ja jestem za pisem odkad otworzylam oczy i zobaczyłam jak GW manipuluje faktami, jak nadaje inny kształ rzeczywistosci wypaczając ją oczywiscie na korzyść PO. nie widzialam w niej ani jednego artykulu dot. krytyki dzialan PO no mniejsza o to moj chlopak powiedzial moim rodzicom dzis że doagadałam sie z jego babcią bo obie głosowałysmy na kaczynskiego :/ :(

Gość abagap
i pójdziesz do piekła

To w waszej rodzinie aż takie ważne.? Moi rodzice wiedzą , że głosowałam na Komora i nie robią z tego żadnego problemu, pomimo, iż sami oddali głos na Kaczora... trochę rozsądku ludzie!!! :o

Gość klaustrofobiauderze
no i co w zwiakzu z tym? wstydzisz sie swoich pogladow? a dlaczego? cyzzbys wiedziala, ze cos z nimi nie tak jednak?:p

jest róznica miedzy nami taka że jesli twoi rodzice głosowali na Kaczyńskiego to są porządnymi ludzmi i zaakceptuja że głosowalas na komoro a moi tak jak cały elektorat PO prują mi żyły i rąbią drwa pod Kaczorka :(

Gość mądra z Ciebie dziewczynka
:)

wiesz, nie wierze zby rodzice z tego powodu Ci robili afery, to tylko poglądy polityczne kazdy moze miec wlasne... to ze ktos ma inne niz Ty nie znaczy ze tylko jego poglady sa swietn e a kazdy inny jest w bledzie... ja akurat na nikogo nie glosowalam, bo nie jestem ani za PISem ani za PO ani za zadna partia, wszystkie mnie wkurzaja ;/ ale gdyby mi przyszlo do glowy zaglosowac na Kaczora to powiem Ci, ze moj ojciec tez by mnie chyba zabil bo juz babci urządzal awanture ze glosowala na kaczora... wiec wiem co czujesz, niektorzy tak maja, ze bronia swoich pogladow troche za bbardzo bo wrecz utopiliby w gownie wszystkich ktorzy maja inne poglady niz oni, tez mnie to denerwuje taki brak tolerancji;/

ale chodzi mi o to że ja zatajałam przed rodziną na kogo głosuje, tylko raz jak babcia dzwoniła , obudzila mnie zresztą i mówi "zobacz zaprzysiezenie prezydenta" mowie - nie obchodzi mnie ... ona: "no jak to ! przecież sama na niego głosowałaś" to sie wygadałam i mówie że nie głosowałam wcale na niego :/