Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreolkaqa

powróżę

Polecane posty

Gość kreolkaqaprfd
ten dom jest daleko od miejsca w ktorym obecnie jestes? jesli tak to trafi wam sie okazja.

Gość Wandzialala
Nie jest zajety znaczy jest zajety przezemnie. A czemu rodzina jest źle nastawiona?? ;(

Gość to ja tez spytam...
za ktorym razem zdam na prawo jazdy, i czy moj obecny partner to ten na cale zycie?

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaa
wrozko odpowiedz mi prosze na pytanie czy bylabym z nim szczesliwa? jak wygladalby nas zwiazek? i jak on mnie odbiera teraz czuje cos do mnie? prosze o ostatnia wrozke 😘

Gość kreolkaqaprfd
iwona prawdopodobnie jest z kims zwiazku, z kim kto nia manipuluje. prawdopodobnie uda wam się naklonic ja do tego by wrocila, badz sama wrtoci.

Gość Ona_ehh
Nie jest zajety. A dlaczego rodzina jest źle nastawiona?? ;( To ja mialam napisac!!

Gość kreolkaqaprfd
wandziala mysle ze wspominaja jego byla dziewczyne, byl z nia scisle zwiazany. sp[rawsdz czy sie ze soba nie kontaktuja... widze kobiete ewelinaaaaa dopoki nie odsuniesz tej drugiej nic z tego nie bedzie

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jak mam to zrobic? czy on cos do nas czuje obydwu? co? napisz proszeeeeeee

Gość sdsdsdsdsd
Czy zdam maturę ? jaka przyszłosc widzisz dla mnie jaka praca rodzina? miłosc chłopak ? co z moja rodzina ?

Gość to ja tez spytam...
pominelas mnie :(:(

Gość Zaniepokojonnalala
Ja chcialam zapytac czy moj chlopak mnie zdradza? I czy jeszcze mnie kocha?

Gość pure woman
Czy znam już mężczyznę z którym stworzę trwały związek czy dopiero poznam ewentualnie kiedy mniej więcej?Kinga 7.11.1982

Gość kreolkaqaprfd
ewelinaaaaa, nie mam pojecia. mysle ze ona ma przewage, bo juz ktorys raz z rzedu karty rozstawiam i widze tylko ja sdsdsdsd widze konflikt z jakas kobieta, moze byc matka bardzo destruktywna sprawa, same klopoty. konflikt bedzie owocem twojej lekkomyslnosci, nieodpowiedzialnosci. widze mezczyzne, ta milosc wybawi cie z jakiegos niebezpieczenstwa, badz da wsparcie w razie powaznych klopotów krote nadejda podarzaj za ta miloscia, karty wroza wam dobrze!! zaniepokojona, widze duzo uciechy i przyjemnosci. jesli partner jest duzo starszy od ciebie, znaczy ze teskni i ma cieple uczucia wzgledem ciebie. ale moze to oznaczac kogos innego, przykro, niejasna sprawa. pure woman nie widze tego mezczyzny widze natomiast kobiete ktora przysporzy ci klopotów, zaniedlugo bedziecie razem pily alkohol, ona naprawde chce ci zaszkodzic przy dlugim rozlozeniu widze ze jesli nie zmienisz obrotu sparwy, bedziesz bardzo cierpiec. najlepiej zerwij z ta osoba kontkaty.

Gość kreolkaqaprfd
ewelinkaaaa stawiam po raz setny ten koles na bank nie jest monogamistą!!! zalbo cie zdradzi albo bedzie zdradzał.

Gość dooopataaaam,
magdalena 10,01,1993 mam szanse na milosc jeszcze w tym roku?bede w koncu szczesliwa bo to czekanie to juz mnie wykancza bardzo prosze o odpowiedz:)

Gość Sylwiunka
Chciałam zapytać czy mój związek przetrwa czy nie a jeśli nie to z czyjej winy??

Gość kreolkaqaprfd
to ja tez spytam najlepsze karty jakie dzis postawiłam. mezczyzne pokochasz jeszcze bardziej, bedzie ci sie wiodło. uda ci sie to co zamierzyłas, prawdopodobnie chodzi o prawo jazdy. widze tez zastrzyk gotówki, byc moze dostaniesz lepsza prace, majac juz auto :)

Gość ewelinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
widac cos do niej czuje skoro widzisz tylkoaja no szkoda widac tak ma byc dziekuje za karty i poswiecony czas 🌼

Gość ukvk
MAGDALENA 20.01.1991 czy facet spod znaku panny który mi sie teraz podoba cos do mnie czuje?Czy jest na cos powazniejszego szansa?

Gość kreolkaqaprfd
sylwiunka, widzę cię z innym. jest to czlowiek z bogata przyszloscia, natomiast obecny partner bedzie zazdrosny, bedziesz musiala dokonac wyboru. w domu nie zaciekawie. to ty bedziesz musiala podjac wlasciwa decyzje. poradz się rodziny.

Gość sdsdssdssds
A w jakim momencie pojawi sie ten męzczyzna ? co z moja przyszłoscia ? zdam mature i studia ? kim bede w przzyszlosci jaki zawod

Gość a-nnna
ja 30stycznia66,on 19 maja64czy bedziemy razem?czy on kocha?

Gość Sylwiunka
Łoł.. nieciakawie.. Ale dziekuje ;)

Gość paulineczkaaa_lalala
Witam chcialam zapytac czy ja i moj partner wytrwamy ? czy uda mu sie pokonac nałóg? i czy nasza przyszlosc jest dobra jesli wgl jest?

Gość kreolkaqaprfd
ukvk widze powazne terapaty, co ty kombinujesz??? sprowadzisz na siebie niezłe tarapaty. prawdopodobnie wyjedziesz gdzies daleko, badz juz sie tam znajdujesz, twoj tata moze podupasc na zdrowiu. wydaje mi sie ze powinnas stamtad wrocic, staniesz przed wyborem pieniadze czy powrót. karty mowia ze tam gdzie jestes doznasz wielu zmartwien.

Gość kreolkaqaprfd
a-nnna niestety rozstaniecie się, ale bardzo duzo pomoga ci prztyjaciele

Gość Agnieszka bardzo bardzo proszę
Jestem zawsze sama, nie chcę tego. Czy wreszcie spotkam miłość, czy ułóżę sobie żyvcie?

Gość ukvk
TZN JAKIE TARAPATY?:( mozesz powiedziec cos wiecej? dlaczego tarapaty?

Gość pastafarianka
to schudnę w końcu?