Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiuteńka35

Jak poderwać faceta młodszego o kilka lat?

Polecane posty

Gość samiuteńka35

Dziewczyny czy macie jakieś chwyty?

podobno bardzo łatwo. Dzisiejsi chłopcy aż kipią z pragnienia, żeby mieć starszą laskę.. ;)

Gość samiuteńka35
Fajnie,widać gołym okiem,że mamy się ku sobie,ale żadne jakoś nie potrafi zacząć coś poważniejszego...

mam podobny problem ... też niby mamy się ku sobie, ale nie umiemy dojść do konkretów. jak jedno robi krok do przodu to drugie sie wycofuje i tak w koło Macieja :(

Gość może masz męża i to go
odstrasza

Gość samiuteńka35
Ja jestem wolna,nie rozumiem o co chodzi

Gość samiuteńka35
preferuje czarnoskórych obywateli Kamerunu lub Senegalu posiadających potężne czarne pałki...

Gość UWAGA Zły Pies
no właśnie , może zacznijcie od jakiegoś kina, albo nie wiem , skoro to znajomość z pracy, to może zapiszcie się razem na jakiś kurs np. językowy, komputerowy?

Gość samiuteńka35
Problem w tym że o pracy owszem potrafimy gadać gorzej z bliższym zawarciem znajomości.Spojrzenia i iskierki w oczach mówią same za siebie brak tylko konkretów

Gość UWAGA Zły Pies
a o jakie konkrety ci chodzi?

Gość samiuteńka35
Konkretnie to nic się nie dzieje,ile do cholery można się uśmiechać puszczać sobie oczka ,jak długo można, mieć nogi z galarety w jego pobliżu.Podobamy się sobie inni to widzą a on jakaś niemota nie potrafi zagaić do kobitki

Gość bleblokkkk
może on sobie umila czas w robocie, a Ty się jarasz niepotrzebnie kolo testuje, czy może Cię mieć widzi, że moze, więc daje sobie siana ot filozofia czeka na młodszą

Gość UWAGA Zły Pies
no to rzeczywiście niemota:P to może ty zagadaj? albo poproś o pomoc w czymś żeby przełamać lody, albo nie wiem... może jakaś imprezka integracyjna by sie przydała?:)

Gość samiuteńka35
pytałam go kiedyś czy nie umówilibyśmy się na kawkę odpowiedział że po urlopie,teraz zamierzam powrócić do tematu,ale zapraszając go na kawkę.Co wy na to?

Gość UWAGA Zły Pies
skoro ci raz odmówił, to teraz on pierwszy powinien zaproponować:) chyba, że umówiliście się dokładnie w ten sposób, że to ty zaproponujesz po swoim urlopie

Gość samiuteńka35
Czy rzeczywiście faceci wobec kobiety która im siępodoba tracą pewność siebie?

Gość UWAGA Zły Pies
tak, ale jeśli chcą kogoś bardzo poznać to se z tym dają radę:classic_cool:

Gość samiuteńka35
Wiem że nic na siłę ale nie mogę przestać o nim myśleć nie chcę się narzucać mu się ale wcią szukam z nim kontaktu Tylko czasami jestem już zmęczona i nachodzi mnie ochota żeby dać sobie z nim spokój

Gość pracow niczka
oczywiście, że jak kobieta mruga itd to nie dlatego, że ma tik nerwowy - no pewnie, że na ciebie leci, daje ci przyzwolenie do dalszego kontaktu :)

Ja uwielbim kobiety starsze ode mnie conajmniej kilka lat. Mnie byś nie musiała długo podrywać:) O ile przypadlibysmy sobie do gustu. Jak miałem 24 lata to spotykałem się z moją nauczycielką z geografii która miała wtedy 39 lat. Całe liceum się w niej bujało:) wieczorem do niej przychodziłem na lampke czerwonego wina, ona gotowała pyszną kolację, zapalała świece. Starsze kobiety same przejmują inicjatywę. Dziwię się, że Ty jeszcze tego nie zrobiłaś ale może czas zrobić krok do przodu?

Pewnie to ten z tych nieśmiałych więc musisz sama podjąć inicjatywę. Obserwuj czym się interesuje, jaką lubi muzykę itd. Ale ostrzegam nigdy, przenigdy nie angażuj się w ten związek. Wiem coś o tym. To facet do zabawy a nie do stałego związku, pobawi się, nabierze doświadczenia a w ostateczności znajdzie młodszą więc traktuj to luźno

Gość samiuteńka35
Może jego nieśmiałość wynika z faktu ukończenia politechniki,podobno faceci po męskich kierunkach dziwaczeją przebywając w swoim męskim gronie...

Gość _ulinek_
na kasę poleci nie licz na więcej

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 a ty co taka zardzeweiała stara panna juz :-) chłop cie zaden nie chciał i nie chce,ze sama musisz podrywac :-)

Gość samiuteńka35
Jeśli chodzi o kasę to się mylisz bo on zarabia więcej ode mnie,ale żeby było jasne nie chodzi mi o jego pieniądze.Potrzebuję zwyczajnie drugiej połowy,wsparcia kogoś bliskiego,poczucia bezpieczeństwa.Czy to tak wiele???

Gość ijy,lyi
samiuteńka35 te,starucha,a gdzies ty byłą jak byłąs młodsza.Wyzej srałas niz dupe miałas i nie masz sie do kogo w tej chwili przytulic czy jakas maszkara jestes odpychajaca

Gość samiuteńka35
To nie tak że jestem starą panną ale samotną matką.Poświęciłam kilkanaście lat życia komuś kto miał mnie za nic,za szmatę i śmiecia.Obawa przed kolejnym cierpieniem jest gorsza od samego cierpienia.Pojawił się na horyzoncie ON co prawda godny uwagi ale niestety nieśmiały

Gość _ulinek_
ty starsza, uważaj, bo cię jeszcze posądzi o molestowanie i sprawę założy w sądzie..