Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiuteńka35

Jak poderwać faceta młodszego o kilka lat?

Polecane posty

Gość samiuteńka35
Ae co kiedy przyłapuję go że ukradkiem na mnie spogląda,kiedy lśnią mu oczy gdy się widzimy,kiedy uśmiecha się trochę tajemniczo,kiedy nie mogę przestać o nim myśleć właśnie przez te jego niesamowite oczy...Co innego gdyby zachowywał się tak w stosunku do każdej babki w pobliżu ale tak nie jest.

Gość kto ci wmówił
jak tak mu się świecą oczy na twój widok, to niech do cholery działa a nie ty będziesz wychodzić drugi raz z propozycją a on znów cie zleje. Chcesz tego? Nie będzie ci głupio?

Gość kto ci wmówił
ja wyznaję zasadę, że to facet zaprasza na randki, chyba że już się z kimś dłużej spotykasz, to ok, kobieta może również wyjść z propozycją spotkania:)

Gość pozwolę sobie na kilka słów
słuchaj może cię po prostu lubi, tylko lubi. Kobiety generalnie często nad interpretują zachowanie i sygnały mężczyzn. Mam kolegę do którego moje oczy się śmieją i promienieję jak go widzę, każdy też to widzi. I co z tego? Ja go lubię, lubię z nim sie pośmiać, porozmawiać ale nic więcej. Ani on ani ja nie czujemy do siebie nic oprócz zwykłej sympatii.

Gość samiuteńka35
Fakt głupie uczucie kiedy mówisz facetowi może umówimy się kiedyś na kawkę,a facet jakoś nie pała ochotą choć jego oczy zdają się mówić co innego.Chyba że jest jakaś przeszkoda..

Gość kot13
no to sytuacja jest trudniejsza niż mi się na początku wydawało. Autorko prosze bardzo ale to BARDZO uważać. A to dlatego ze ma Pani skłonności do przyciągania toksycznych facetów. Oczywiście , że dla kobiety przyciągnięcie nawet dużo młodszego faceta to jest żaden problem ale wpaść z deszczu pod rynnę to żadna sztuka. Na początku każdy psychopata jest przeuroczy. Autorko- przecież Ty najpierw musisz zmienić siebie by włąściwy facet się znalazł. Bo jesli się nie zmieniłaś to bez urazy ale szukasz kolejnego guza.

Gość gramotnica
samiuteńka35--Owszem,przeszkoda jest. TE TWOJE 3 DZIECI. on nawet jak sie z toba umowi,to tylko p[o to aby cie wy...chać. A z tą twoja atrakcyjnoscią to chyba trochę przesadzasz ;-) I smiem twierdzic,ze nie wierze,ze zrezygnowałas z alimentów. A nawet jak ich nie masz,to tylko po prostu z tego powodu,ze twoj były miga sie od płacenia. I jak na swoje lata jestes bardzo głupia. Myslisz,ze znajdzie sie facet kytóry bedzie dla ciebie oparciempsychicznym. Gdyby nie te 3 dzieci. Znajdzeisz faceta,ale desperata.

Gość bacha345
No tak same pierdoły a nikt dziewczynie nie doradził nic konkretnie!!!!

Gość Głogowianinja
Jeżeli jesteś z Głogowa i szukasz kogoś w wieku 17 lat to jestem wolny