Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta655676

nienawidze siebie i ich za tamta noc. czuje wstret do mezczyzn

Polecane posty

Gość marta655676

jesli moglabym cofnac czas nie poszlabym wtedy na ta impreze... nie znalam tych chlopakow upilli mnie a moze nawet wsypali cos do drinka... bo nic nie pamietam... zupelnie nic... slyszalam z opowiesci ze uprawialam seks z dwoma naraz boje sie ze bede w ciazy nie moge normalnie funkcjonowac ciagle placze. ciagle mysle ze to moja wina a moze jest? oni mowia ze ja chcialam tego a ja nic nie pamietam...

oni są podłymi chujami ale ty za to nieodpowiedzialną nastolatą. Naprawdę NIKT cię nie nauczył, żeby PILNOWAĆ SWOJEJ SZKLANKI. jak kogoś znasz parę lat czy miesięcy- no to ok. A ty zaufałaś 5 minutowym kolegom na tyle, żeby nie pilnować szklanki. Poniekąd sama jesteś sobie winna. Współczuje ci ale to nie czyni cię zupełnym niewiniątkiem

Gość marta655676
wiem ze to tez moja wina to byla moja pierwsza impreza znajoma wyprowadza sie i namowila mnie,, zawsze wolalam posiedziec przed telewizorem niz isc sie upic dodam jeszcze ze nie jestem juz nastolatka mam 23 lata

Współczuję .Idź i zrób badania ( HIV ) .Nie ma żartów :( Jeżeli coś Ci dosypali -to gwałt.

ojojoj, puściłaś się po drinku i teraz wstyd, to robisz aferę żę niby coś wsypali i nic nie pamiętasz? Idź precz wywłoko

Gość idź do lekarza i na policjeee
ej dziewczyno ty lepiej idż po pierwsze do lekarza, a po drugie na policje!! ja bym na twoim miejscu tego tak nie zostawiła. Kiedy to się stalo? Przeciez możesz być w ciąży, wiec może jeszce zdążysz wziąść tabletke 72h po, a na policje to jak nic. ja bym w życiu nikomu niedarowała, gdyby mi ktoś wsypał coś!!! Po prostu bym kurwa zabiła. Przypuszczam, że jakbyś była tylko pijana to cokolwiek byś pamiętała , a jak ntotalnie nic, to na pewno coś ci wrzucli,. i seksu dobrowolnie nie uprawiałaś. jak nic idź to zgłoś....właśnie przez takie syt. oni czują sie bezkarni i myślą ze jak wsypia coś do drina to super imprezza dla wszystkich.

Gość fdsgdfgdfgdfg
ta nie pamietasz hahaha

tylko pamiętaj że składanie fałszywych zeznań jest przestępstwem (art 265 paragraf 1) za które grozi do trzech lat pozbawienia wolności

Gość bardzo bym prosila
ależ wy jesteście wredne, teraz bluzgacie i sie smiejecie z czyjegos nieszczescia, ale pomyslcie, ze to samo moze kiedys dotyczyc waszych dzieci

jeżeli o mnie mówisz, to nie uważam, że to co powiedziałam było wredne, po prostu nie owijam w bawełnę. Ja jej współczuję tego co się stało,ale to jeszcze nie usprawiedliwienie. tabletka gwałtu istnieje już od dawna, od dawna też istnieją ludzie, którzy będą pierdolić farmazony po to, żeby kogoś wykorzystać. Nie wierzę, że po 23 latach życia tego nie wiedziała. To nie byli żadni starzy znajomi tylko nowo poznani faceci. I wiedziała pewnie o nich tyle co kot napłakał, prawdopodobnie powiedzieli jej tylko swoje imiona( pewnie i tak zmyślone). jak można tak bardzo się zapomnieć i tak zaufać obcym osobom, żeby nie pilnować swojej szklanki? To że przełączasz się na kanał ,,rozrywka" nie znaczy, że wolno ci wyłączyć myślenie.

gogo i inne glupie cipy-NIC nie usprawiedliwia gwaltu, glupie gadanie, ze mogla pilnowac szklanki-pewnie ze tak, ale to nie ona jest winna qrwa a wy jej to wmawiacie idiotki, rownie dobrze mozna powiedziec ze dziewczyna w spodniczce jest sama sobie winna bo nie miala spodni, baby rzeczywiscie sa glupie jak but, zamiast stanac po stronie drugiej kobiety to jeszcze ja zjechac, jasne, faceci zawsze stoja po swojej stronie

na razie nie ustalilismy czy to gwalt. to wyglada na zwykle puszczalstwo, okraszone nuta wstydu - stad te oskarzenia

Gość baletnica hopsasa
coś ci dodali do drinka :O

ameryka- twoja wypowiedź świadczy za to o tym, że ty nie bluzgasz w necie:O znasz takie słowo jak ,,hipokryzja"? no więc jesteś hipokrytką potępiając mnie za to, co sama robisz. w dodatku pewnie i feministką, bo tak nienawidzisz mężczyzn z tego co widzę, że całą winę za to co się przytrafiło autorce obarczasz właśnie ich ,ją czyniąc niewinną. a jak chcesz być kafe-cenzorką to moze wypowiedz się na temat tych, co nazwali ja tu CYTUJĘ(żeby nie było:O):,,wywłoką" i mówili, że nawet nie wie z kim to robiła.

Gość fdsgdfgdfgdfg
do driana wala najzwyczajniejszy kwas

Gość marta655676
ja nigdy w życiu nie piłam wtedy to był pierwszy raz i może niewiedzialam ile moge wypic... pamietam tylko jedna rzecz powiedzialam ze chce isc do domu i wstalam a dalej juz nic nie pamietam moze cos przez mgle jakies obrazy . chcezapomniec nikomu o tym nie mowiłam i nie powiem tylko mam nadzieje ze nie jestem w ciazy czekam jeszcze kilka dni i zrobie test. czuje sie strasznie po tym wiem ze ciezko bedzie mi teraz zblizyc sie do mezczyzny

Gość kjkjkji
Nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Na pewno nie poddawaj się, bo to nie Twoja wina, że istnieją tacy idioci! Wkońcu to oni Cię skrzywdzili, a Ty nikomu nic nie zrobiłaś! Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze skończy. Na wszelki wypadek może zrób sobie testy na HIV jeśli masz się męczyć niepewnością. I uważaj następnym razem;) A teraz no cóż... zastanów się czy jednak nie zgłosić na policję... z jednej strony sprawa wstydliwa i będą zadawać Ci intymne pytania - nie będzie łatwo, trzeba się na to przygotować psychicznie, z drugiej strony dobrze by było pokazać gnojom, że nie są bezkarni. Niestety polskie prawo jest jakie jest i nie zawsze zgłoszenie na policję pozwala wyegzekwować sprawiedliwość..