Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek1234*

i co zrobic?????

Polecane posty

Gość motylek1234*

Poznałam wspaniałego chłopaka, myslałam ze to cos powaznego, a on ma dziecko z inna kobieta!!! Ma 23 lata i jak miał 19 przytrafiła mu się "wpadka" z 17 letnia dziewczyna...Rozstali sie podobno nie z jego winy..niewazne, wazne ze dziecko jest, obowiązek , alimenty itd...Nie wiem czy chcę się z nim wiązac , ale wciaż go kocham :-( Nie powiedział mi o tym, mimo ze znamy się 2 miesiace, dowiedziałam sie przypadkiem..podobno chciał mi powiedziec ale nie wiedział jak..no i co robic?????

Gość małowiedzący mnich
to teraz niech machnie tobie dzidziusia i będzie gicior

Gość cnotliwytyp
to teraz niech Tobie dzidziusia i bedzie gicior

Gość baletnica hopsasa
niewiem :O

Gość ja bym sobie darowała.
póki nie jest za późno nie angażuj się.Jego ex dziecko, wiesz jak to jest niby nie z jego winy ale bylirazem będą się schodzić rochodzić a Ty nigdy nie bedziesz miała normalnej rodziny ani związku z nim :o noi i zawsze z nia bedzie połaczony przez to dziecko

Gość motylek1234*
Wiem, ze powinnam sobie podarowac..ale tyle było między nami..., tyle pieknych chwil, słów, rozumielismy się swietnie, bylam w szoku ze on nie nalega na współzycie ze mną (pierwszy taki przypadek, a spotykałam sie wczesniej z 4 chłopakami)...chyba po prostu się bał. Mówilismy tylko ze troche poczekamy az ja zaczne brac tabletki...wydawal mi sie taki odpowiedzialny... On nie chce wracac do tej dziewczyny, ona zresztą jest z kims w zwiazku, ale nie wiem ...naprawde nie wiem... Dodam tylko że nigdy wczesniej nie chciałam z nikim iśc do łóżka, a znim naprawde byłam gotowa..

Gość nie , no porazaka
ta kurwa, dwa miesiace się znają i twierdzi wariatka ze to miłosc.... ja mojego narzeczonego znałam dwa lata nim nabralam pewnosci ze jest tym jedynym

Gość motylek1234*
a co to jest jak nie miłośc?? no niech będzie ze zakochanie, zauroczenie, chemia ..nie wierzysz w miłośc od pierwszego wejrzenia??? Nadajemy na tych samych falach..nigdy wczesniej tego nie przezyłam...