Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WandaOdNiemca

dziewczyny chciałam wam polecić super tusz!!!

Polecane posty

Gość chyba Ani i Leszka
a gdzie go można kupić ?

Gość WandaOdNiemca
ja kupiłam w małym sklepiku w moim mieście Społem ale jak chcesz to możesz zamówić z ich strony za 9.99:) Jeśli jesteś z Tarnobrzega to swobodnie możesz kupić w sklepie Społem obok księgarni i banku AIG. http://www.hean.pl/product.php?id_product=859

Gość WandaOdNiemca
smutna taka no niestety nie ale zawsze możesz zainwestować w zalotkę :) Moim zdaniem za tą cenę jest naprawdę dobry. Dlatego chciałam wam polecić bo sama szukałam takiego tuszy ponad 10 lat odkad zaczęam sie malować:D

Gość WandaOdNiemca
kultura no wiesz wszystko w granicach rozsądku ja czasami jak widzę rzęsy dziewczyn, które wyglądają jak zabetonowane w tym tuszu, takie ciężkie:o

Gość chyba Ani i Leszka
dzięki za link, zapisze sobie nazwe:) u mnie w mieście też podobno można dostać

Gość WandaOdNiemca
nie ma za co dziewczyny:) 10 zł to nie majątek a na pewno będziecie zadowolone.

Gość WandaOdNiemca
sskakankaa no wiesz spoko ale sęk w tym, że ja już wypróbowałam setki tuszy i wydałam na to kupę kasy mój ostatni nabytek Lancoma nie jest wcale lepszy od Heana, który mnie kosztował 10 zł. Więc po co mam wydawać kupę kasy na tusz jak mogę mieć za 10 zł dobry a nawet rewelacyjny. Resztę wole zainwestować np. w perfumy:)

Gość sskakankaa
to jest mój najdroższy tusz zawsze też kupowałam te tanie ale niestety dopiero ten albo rimmel mogę używać bo jestem alergiczką i mimo że tamte też wyglądały super to mi strasznie oczy łzawiły i były popuchnięte :(

Gość kgkgkgkkgkgkg
oj a ja chyba nigdzie go nie widziałam :O wole kupic niz zamówic bo w tym drugim przypadku to jeszcze zaplace ze 20 zeta za wszystko

Gość WandaOdNiemca
no ja mam to szczęście że u mnie w sklepie jest ale...może pogadajcie z paniami w drogerii jeśli im będzie zależało to zamówią u przedstawiciela:) skakanka no to rozumie jak masz alergię to współczuje:o kurde przechlapane