Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estranged

za 4 miesiące kończę 21 lat

Polecane posty

Gość anonimowa pomarańczka
co do tego, że nigdy nie miałaś faceta jakbym była facetem i miała taką babe jak ty to bym samobójstwo popełniła:o wszystko kurwa na nie, studia nie, chce muzykę ale gdzie nie mam jak po co a mi źle bo jestem chora:(:(:( weź sie kurwa dziewczyno ogarnij bo cię czeka marna przyszłośc i nie wkurwiaj mnie, ze mi współczujesz bo uwierz mi o wiele więcej w życiu przeszłam jak ty ale mimo wszystko zawsze sie podnosze i wiem, że musze robić coś dalej bo takie jest to nasze, kurewskie, zasrane zycie!!!

Gość anonimowa pomarańczka
ale mnie wkurwiła jeszcze mi piszę, że to że ona studiuje to co nie chce jest o wiele cięzsze i gorsze niż dziecko chore na raka a idź w pizdu idiotko sie leczyć bo widzę, że mózg masz uszkodzony. Amen. iGnor i nara

Gość Estranged
Ah jak łatwo zezłościć człowieka. Nic o sobie nie napisałam ponad to co przeczytałaś, więc skąd wiesz, że masz cięższe przeżycia niż ja? Byłaś molestowana w dzieciństwie, wyśmiewana w szkole, dorastałaś w rodzinie z ojcem alkoholikiem czy co? Jaka żenada, że też tacy ludzie żyją gdzieś na świecie :o

Gość Gorion Boski
anonimowa pomarańczka --. stul pysk, zyebana ladacznico, g00wno wiesz a się udzielasz, nie każ nikomu brać się w garść tylko sama bierz w garść murzyńskie knagi i ssij potulnie, a może dular wpadnie 🖐️

Gość Estranged
Dzięki za wsparcie Gorion.. :P

no to masz przesrane... moze na poczatek rzuc te zasrane studia, przeciez nie musisz tam chodzic, pomysl sobie, ze ty nic nie musisz! wiec na poczatek idz do sekretariatu czy gdzie sie to idzie, i powiedz ze REZYGNUJESZ. po prostu. znajdz prace, jakakolwiek, i zacznij odkladac kase na operacje nosa. w miedzy czasie odpoczywaj, ogladaj filmy, sluchaj muzyki, czytaj ksiazki.rob to , co bedzie sprawialo ci przyjemnosc, cokolwiek to bedzie. ja wiem ze depresja to chujna choroba duszy ale jesli sama nie zaczniesz robic czegos zeby bylo lepiej, to nikt tego za ciebie nie zrobi. przemysl to, sprobuj zrobic ten pierwszy krok, i rzuc te jebane studia, zacznij na nowo. bedzie ciezko, ale to jedyna droga. zmiany, zmiany, ZMIANY!