Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żal sięga zenitu

Jestem najgorszym nieudacznikiem

Polecane posty

Gość Żal sięga zenitu

Przegrywam swoje życie. Mam 27 lat i mieszkam z matką. Wczoraj miałem 'spotkanie' z dziewczynom. Dodam, że jestem nieśmiały i mam problemy w kontaktach z kobietami. Ta dziewczyna, Ala, ma 22 lata, jest piękna, mądra, studiuje. Ja pracuję w tartaku, więc nie zarabiam zbyt wiele, ale odkładałem na kino itp. Jako, że był piątek za kino zapałaciłem 50 zł. Potem restauracja, w której Ala zamówiła 2 kieliszki wina, lody i 2 desery, wyniosło to 85 zł :( Szliśmy na spacer gdy podszedł do nas jej znajomy, Marcin. Opalony, przystojny, wygadany. Czułem się jak 5 koło u wozu :( Ale powiedziała, że wraca do domu, więc Marcin odrzekł, że idzie w tym samym kierunku. Nie wiem co we mnie wstąpiło, ale zaczołem ich śledzić...

Gość izulekskk
no i co wysledziles?

Gość Żal sięga zenitu
Ona wcześniej niby była bardzo zmęczona. Zamiast do domu, poszli do baru z muzyką na żywo. Siedzieli w ogrodzie, więc mogłem obserwować co robią. On się do niej zalecał itp. I w pewnym momencie zaczęli się całować :( Byli tam trzy godziny! Gdy wróciłem do domu była 4 nad ranem. Do 6 płakałem i nie mogłem przestać. Dziś ona napisała mi sms: "Wczoarajszy wieczór był bardzo miły, zaprosisz mnie gdzieś dzisiaj, buziaczki". Jestem przegrany...

Gość kgkgkgkkgkgkg
poka foto

Gość kgkgkgkkgkgkg
to moze ona jest u ciebie przegrana...

Gość kgkgkgkkgkgkg
a ta ala tak pozatym to niezły zarłok jest :O

Gość Żal sięga zenitu
Jedyne co robię całe życie to gram w gry i tylko na tym sie znam i tylko to umiem robić. Jedyni moi znajomi to znajomi z internetu, w gg mam 37 osób i ani jednej nie widziałem nawet na żywo. Próbowałem szukać miłości w internecie, miałem konto na sympatii i ilove i przez 6 lat tylko 3 kobiety do mnie napisały. Jedna sobie ze mnie żarty robiła jak sie okazało w trakcie pierwszej rozmowy, druga tak poprostu z nudów ze mną pisała, chciała się zwyczajnie zaprzyjaźnić i nic więcej (miała męża), a trzecia była brzydsza niż ja sam i jej nie odpisałem, a ciężko być brzydszym ode mnie. W dodatku jestem chory mam anemię, trądzik, skolioze, problemy ze wzrokiem, zaawansowaną próchnicę, nerwicę, depresję. Boję sie ludzi, swojego osiedla, psów, końca świata, zarazków, wszystkiego. Na ubranie mnie nie stać wyglądam jak menel. Jestem brzydki, rudy, szopa na głowie, okulary, bardzo blady, cały w pryszczach, seplenię, mam głos jak kobieta, jestem eunuchem, krzywe zęby a do tego źle się uczyłem, zdawałem bo mama pracowała w kuratorium.

Gość izulekskk
sluchaj jesli to nie prowo to zabierz ja do restauracji zamowcie cos, pozniej podejdz do kelnera zeby wypisal rachunek na ciebie i zaplac poprostu tylko za to co ty sobie zamowiles, a ja olej i wyjdz

Gość eunuchem ????
prowokacja daliście się wkrecic ...

Gość kgkgkgkkgkgkg
to ładny z ciebie brzydal :D zapewniam ze niektóre oczywiscie fajne kobity krecą brzydale :P kiedys w LO był taki chłopak, jeden z najbrzydszych chłopkaów w szkole ale miał takie branie ze bys w to nie uwierzył, nic takiego nie miał, ubrania raczej z lumpeksu, brak kasy, tylko swoją inną urode i ksiazki w plecaku :D

Gość jkjk hgh
czemu tu takie marudzenie:) a raz dwa bo klapsy dostaniecie na goła pupe:D

Gość izulekskk
dobry pomysl tylko zeby nie widziala jak wychodzisz

Gość jkjk hgh
co jakos taki dzien na kłótnie

Gość Żal sięga zenitu
Nie taki znowu zły, dzięki za rady, ale nie wiem czy to dobre wyjście.

Gość Se A Vida E
Zapomialam zapytac, skad jestes, drogi autorze? Jesli ze Slaska, to chetnie Cie poznam :) Glowa do gory

Gość Żal sięga zenitu
Se a vidae e, niestety jestem z pomorza :(

Gość Se A Vida E
W tym roku zaczynam studia, czyli 19. Autorze, tylko nie zrób nic głupiego. Przemyśl, czy warto tracić czas na na tą kobietę