Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysza1234567890987654321

Coraz częściej myślę o rozwodzie.

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaasdfgfa
Mysza ja bym chciala pogadac ale na forum www.forumdlainteligentnych.pun.pl wejdz w zycie uczuciowe. Nie chce tutaj gadac bo tutaj sa same podszywy i zaraz beda nas obrazac :/ mam nadzieje ze przyjdziesz

No to chyba nie jest on taki zły...

aaaaaaaaaaaasdfgfa, tam trzeba sie rejestrowac, a ja wolałabym nie. Specjalnie wybrałam forum, gdzie mozna pisa jako niezalogowana osoba.

Gość gość 2607
Mysza1234567890987654321 mam podobną sytuację , jesem niecały rok po slubie a w ostatnim czasie notorycznie mysle o rozstaniu z mężem . Cały czas się kłócimy, upominam go setki razy żeby nie palił papierosów zeby odstawiał swoje talerze , szklanki , zakładł klapki a codzienie jest to samo. Ale to jeszcze mozna znieść , gorsze jest to żę tak naprawdę nie patrzy na nas jako małżeństwo które powinno przede wszytskim dbać o swoję dobro i szczęscie oraz byt materialny , tylko patrzy na swojego brata i rodziców . Jakby mógł to spedzał by z nimi wiecej czasu niz ze mna. Oferuje im wiecej pomocy niz mnie..... Kiedy tylko rodzice poprosza go o cos to bezproblemu to spełnia , gdy ja coś chce np. zeby pojechał ze mna na zakupy to słysze ze mam swoj samochód i sama powinnam sobie jezdzic lub ze nie mozemy wszytskiego robic razem bo on ma swoje zajęcia . Mąż pracuje a po pracy zajmuje sie gospodarstwem . jest zabiegany bo wykonuje nadmiar nie swoich obowiazków . Często sytuacja wyglada tak że mąz w nocy jedzie na gielde , lub pryska sad a jego brat siedzi przed komputerem i pije piwko. Gdy tylko mówie zeby przestał robic wszytsko za wszytkich od razu zaczynamy się kłocić i to ja jestem ta zła , mimo ze chce dobrze dla nas , dla siebie i dla niego bo widze jaki jest zabiegany niewyspany , czasem nawet nie ma czasu spokojnie zjeść. W ostatnim czasie myslałam o dziecku bo on ma juz 30 lat ja 26, ale po nim nie było widać żeby mu jakoś szcególnie zależało , Kiedy pytałam czy chce to poprostu odpowiadał ze tak ale to było puste tak . Teraz po ostatnich tygodniach ,problemach z tesciami , jego bratem doszłam do wniosku że chyba juz nie ma szans na to zeby cokolwiek sie zmieilo . Oni chyba zawsze beda dla niego ważniejsi niz ja , mimo że wykorzystuja go na każdym kroku. Wile razy juz chciałam wrocic do siebie do domu , ale niegdy nie starczyło mi na to odwagi , ale skoro nic sie nie zmienia to trzeba podjąc jakąs decyzje.