Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gloria492

licealiści pomóżcie!

Polecane posty

Gość tuning
nie jestem licealistką bo chodze do technikum ale pomoge ogólnie duzo dziewczyn nosi torby ja plecak bo do szkoły lubię plecak u nas są szafki i tam niepotrzebne ksiązki zostawiamy ja wożę je w samochodzie nie przejmuj sie takimi rzeczami nos to co ci pasuje

Gość zdecydowanie wystarczy
torba. Chyba, że będziesz miała duuużo gratów do tachania. Pozdrawiam ;-)

Gość jej to nie problem :)
Spokojnie, liceum to nie gimnazjum ;). Tutaj sporo osób już mniej patrzy na to jak kto wygląda i w czym chodzi. Większa tolerancja. Ludzie są dojrzalsi i mają na prawdę gorsze problemy. Większość dziewczyn nosi torebki, ale znajdą się też te z plecakiem i nikt nawet o tym nie pomyśli, że ona ma plecak, to jest normalne. Często w szkołach średnich spora część klasy jest dojezdna, mieszkają np. na stancji i kiedy przychodzi piątek to i z plecakiem i walizką to szkoły przzychodzą, bo po szkole biegną na autobus czy pociąg do domu. Nie znajdziesz czasu w liceum na zastanawianie się czy torebka czy plecak. Noś to co chcesz. Ja mam plecak i torbę,ale z plecakiem byłam może z 3 razy w roku, bo wolę torebkę. Kwestia gustu i wygody ;). Powodzenia w nowej szkole. :)

Gość tuning
masz rację jest większa tolerancja też to zauważyłam