Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problemy ?????

PISZCIE ILE WAZYCIE I JAKI MACIE WZROST :

Polecane posty

Gość Problemy ?????
Szczuply to zdrowy, otyly czlowiek to chory, albo na psychice, albo na organach !!

Gość tak na poważnie
Widzę, że tu same chudzielce, w odrżnieniu ode mnie ^^, 179 cm, 72 kg.

Gość bziumka
mam na mysli wzrost ponad 170. Z tego co widze jest tu takich wiekszasc. A fececi z roku na rok coraz nizsi

Gość onamlodalkk
167. 52kg. przytylam ostatnio ze 2:( czyli mialam 50

Gość fsdfg
Problemy ????? Szczuply to zdrowy , otyly czlowiek to chory, albo na psychice, albo na organach !! to ty masz problem ^^

Gość no no noo
ja mam 162 cm i 46 kg ale w ubraniu :P

Gość astrominikleopotopeteciwiczank
163 / 56 co lepsze, 1,5 roku temu ważyłam 52 kg i nadal noszę te same jeansy, te same bluzki. uwielbiam rzeczy dopasowane do ciała, uwielnbiam swoją talię i nie znoszę jej ukrywać. waga tak naprawdę nie świadczy o wyglądzie, bo nosząc rozmiar 36 można być grubym.

Zdesperowana - noooo, na tym zdjęciu w ciąży miałam 55 kg :) Potem w ciąży przytyłam troche no i teraz 1,5 roku po porodzie ważę 60 kg. No rano przeważnie 58,5 kg a jak się najem to maksymalnie te 60 kg i ani grama więcej :) Ale nie chciałabym schudnąć. Jem ile idzie i waga poza 60. kg nie idzie :) Ale dobrze się czuję z tą wagą :)

ja tez nie wazywlam nigdy w zyciu wiecej niz 60kg. a w ciazy przytylam do 75 po czym zrzucilam wszystko minus 4 kg w kilka tygodni. teraz nadrobilam do 58. nigdy sobie niczego nie odmawialam, za to jak jeden dzien gorzej jem to zaraz chudne!

Gość zasmucona i zatroskaananaa
A macie problemy z cialem po ciazy.Typu rozstaepy czy celulit czy obwisle piersi?Il ma cie lat. Pytanie do zony i tak to ja?

Gość o ja...
widzę że tu same chuderlaki się wypowiadają czy na świecie nie ma już grubych kobiet?????????????

Gość no no noo
mysle ze grube po prostu wstydza sie napisac :P

mnie to ominelo, ani rozstepow, ani celulitu nie mialam i nie mam. karmilam rok i jak przestalam to cycki nie byly takie jak przedtem - skora sie rozciagnela, a teraz po nastepnych 10 miesiacach wrocilo do normy, myslalam, ze juz tak zostanie, ale sa znowu jedrne i musze przyznac, ze ksztaltniejsze i okraglejsze niz przed ciaza. aha, mam 29 lat.

Gość tak na poważnie
o jaa.. - Mnie nie można nazwać chuderlakiem ;p no no - ja się nie wstydziłam napisać, mimo że szczupła nie jestem

Gość o ja...
tak na poważnie- przesadzasz;) spójrz na mnie - 164cm i 66 kg;(

Gość chce zgrubnc
a nie umiem! :( 168cm/45kg

Zdesperowana Zona Domowa------>to ja wazylam przed ciaza 52kg.W ciazy przytylam 10kg nie cale.A jak urodzilam dziecko i zaczelam karmic cyckiem to spadlam do 48 i nie moge juz przytyc mimo,ze nic sobie nie odmawiam.Zero rozstepow tak samo.

Gość chce zgrubnc
pomozcie mi schudnac!

n@ćp@n@ czekol@dą --> no to ja tak spadlam na wadze wlasnie od karmienia cyckiem - tak mysle.. gdziesz wyliczylam, ze przy moim wzroscie i wadze musze przytyc 15kg zeby bylo prawidlowo i tyle przytylam chociaz wiekszosc to byla pewnie woda bo bardzo napuchlam, na drugi dzien po porodzie wylaly sie ze mnie litry. nie to zebym narzekala. bo sie nasluchalam jakoby po porodzie mialo sie wszystko zmienic. ale to nieprawda. zalezy jaki ma sie organizm.

Ja mam prawie 24 lata.... Ciąża na mój wygład nie wpłynęła zbytnio . No wiadomo, w ciąży trochę kg przybyło, ale ni za dużo, brzuszek się powiększył i tyle. Też karmiłam rok, a dokładniej 15 miesięcy, Po urodzeniu dziecka szybko zrzuciłam kg. Nie mam obecnie ani jednego rozstęou czy cellulitu :) Z czego cieszę się bardzo. Na piersi róznież nie nzarzkeam.