Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgdas

Ktorzy dziadkowie sa od wychowywania a ktorzy od utrzymania?

Polecane posty

Gość gdsgdas

Witam! Mam 19, moj chlopak 18. Spodziwamy sie dziecka, zarowno ja, jak i moj chlopak zastanawiamy sie ktorzy dziadkowie(moi czy jego rodzice) beda utrzymywac a ktorzy wychowywac nasze malenstwo. Inna sprawa ze zastanawiamy sie tez kiedy dzieci mozna zaczac bic, jak skoncza ile lat(5,6). Moi rodzice i jego rodzice obiecali nam pomoc.

Gość Clarisa66
Biedne dziecko, współczuję mu. Nie dość, że będzie miało niedojrzałych rodziców, którzy nie chcą go wychowywać i nie są w stanie utrzymać to jeszcze z radością będą stosować wobec niego przemoc. Wstydźcie się!!! Zamiast upokarzać się na tym forum lepiej zastanów się porządnie nad swoją postawą!

Gość gdsgdas
Zamiast glupio pisac, czekam na jakas madra odpowiedz. Kiedy dziecko mozna zaczac bic i ktorzy dziadkowie maja utrzymywac a ktorzy wychowywac dziecko. Myslalam o tym zeby moi rodzice wychowali a tesciowie utrzymywali, moze byc tez na odwrot. Zarowno ja , jak i chlopak pochodzimy z zamoznych rodzin, nasze mamy nie pracuja wiec one by mogly wychowywac dzieciaczka a dziadkowie z jednej i drugiej strony po prostu na niego lozyc.

Gość jak chcesz odpowiedzi
to się bardziej postaraj i zapodaj ciekawsze provo

Gość lafiynda...
Dzieckiem to ty jestes:P Do tego za bardzo bezstresowo wychowane... Gowno we lbie masz, ze takie denne prowokacje na kafe wypisujesz:O

Gość gdsgdas
To nie jest provo! Tylko najswietsza prawda, zastanawiam sie nad tym ktorzy dziadkowie maja utrzymywac moje malenstwo a ktorzy maja je wychowywac.

Gość Clarisa66
Odpowiedzi nie są głupie, no a już na pewno nie tak jak twoje pytania.

Gość Clarisa66
No ale może jednak lepiej żeby to dziadkowie wychowali dziecko, a nie taka gówniara.

Gość taka jedna od marketingu
W czym wam tą pomoc obiecali? w biciu dziecka?

Gość gdsgdas
Maja nam pomoc glownie w wychowywaniu i utrzymywaniu dziecka. W biciu rowniez jak bedzie taka koniecznosc, zastanawiamy sie tylko ile dziecko powinno miec lat zeby je pierwszy raz uderzyc. Ja i moj chlopak jeszcze sie uczymy, myslimy o dalszym ksztalceniu i nasi rodzice maja obowiazek nam pomoc.

Gość taka jedna od marketingu
aaa to jak wam w biciu też będa pomagać to proponuje zacząć bić jak dziecko nabierze juz odpowiedniej siły i masy, tak aby mogło wam oddać- wszak walka musi być równa :D :D :D :D

Gość shashanti
bardzo bardzo słabe provo. Ani ciekawe, ani wiarygodne, ani śmieszne - ot, taka zwykła sraczka mentalna.

Gość zapytaj o to mamusie

Gość na świętego nigdy
bicie dzieci jest karane- nie dawno weszła nowa ustawa :D co do dziadków- to niech wychowują Ci którym sąd rodzinny przyzna opiekę nad tym dzieckiem.