Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa jak malo kto

Jestem mega szczesliwa :)

Polecane posty

Jestem cholernie szczęśliwa. Moje szczęście trwa już długo. Moje życie jest tak cudne, że aż czasem nudnawe :) Mam 24 lata, jestem ładna, mam super figurę, mam cudownego meża.... jestem mężatką od 4 lat. Wyszłam młodo za mąz z miłości... bylismy razem przed śłubem 5 lat. To była moja pierwsza poważna miłość, mój pierwszy i jedyny partner seksualny. Moj ideał, mój skarb największy.... Mamy swój własny dom, bo jestem jedynaczką i rodzice wybudowali go dla mnie. Oni mają także swój dom. Wyszłam za mąż mając 20 lat. Byłam w trakcie studiow. W ciągu ostatniego roku studiów urodziłam dziecko. Dziecko chicane i planowane. W miedzy czasie razem z mężem wybudowaliśmy własy budynek obok domu, bo działka jest duuuuża. Tam rozpoczęliśmy właśna działalność gospodarcza. Ja zajmuję się papierkami, zamówieniami itp a on resztą. Obecnie mam 24 lata, ukończone studia państwowe, naszą własną trafioną i przynoszącą duuuużo zysków firmę, dziecko, które jest moim najukochańszym i największym życiowym osiągnięciem, własny dom z dużym ogrodem, i kochającego meża , który świata poza mną i synem nie widzi :) Czegóz chcieć więcej?

Gość rozgrzana jak piec
mozgu :P

Gość Sylwiunka
Nie chodzić z głowa w chmurach. Bo moze cos sie zmienic . I nie mowie tego zlosliwie ale czeso tak bywa! Ale Gratuluje Ci

Gość yayayyayayayya
gratuluje :) ciesz się Tym i dbaj o zdrowie swoje i rodziny. powodzenia :)

Gość porzygałam się
i to nie z zazdrości :-D ale pustak, rany!!

A co chcesz od mojego mózgu? Skończyłam studia państwowe, na mój kierunek był 32 chętnych na miejsce.... A to, że teraz piszę to tutaj, to tylko dlatego, zę wypiłam trochę z mężem, maz poszedł się kąpać a ja piszę na kafe bo nie mam co robić czekając na niego :( Na trzeźwo w życiu bym tu na tym kafeburdelu nie napisała....

Gość porzygałam się
Porzygałam się bo niechcący polałam musztardą kanapkę z dżemem :O.

pamiętaj ze nic nie jedt dane na zawsze, nie znma takich ludzi...szczęście po prostru nie trwa wiecznie, albo zadrada albo choroba, powódz, pożar ...itp

A temat założyłam tylko dlatego, ze co jakiś czas jak mój syn ma południową drzemkę czytam tutaj jak to wszyscy są nieszczęśliwi bo to, bo tamto.... dlatego piszę, że są też na tym świecie ludzie, którzy potrafią być szczęśliwi. Wiem, dom dotstałam od rodziców, nie wybudowaliśmy go sami, ale doceniamy to i potrafimy im się codziennie odwdzięczać chociażby koszac trawę na ich ogródku itp....

Gość ja.aaa
tak , nie chcę Cię również zniechęcać, może faktycznie jesteś w czepku urodzona, aktualnie też mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze jestem szcześliwa, ale wyznaje zasadę ze raz się jest na wozie raz pod i mówi sie ze i to i to musi Cie spotkac inaczej zycie jest nudnawe, w człowiek mądry to człowiem doświadczony przez zycie, aczkowiek równiez gratuluje":)

tak naprawdę to wszystko, co napisałam, to projekcja za chwilę znów przyjdzie jakiś murzyn mnie przeboltozwać, taki już los dziwki w Holandii :(

Tak, wiem, nic nie trwa wiecznie..... nie jest łatwo.... mam złych, zazdrosnych sąsiadów, których boli to, że gówniarze mają swój dom, swoją firmę, swoje wżyciu osiągneli... że moje dziecko ma na ogródku plac zabaw lepszey niż gdziekolwiek w naszym małym mięscie.... utrudniają nam życie jak potrafią.... ale nic z tego. My mamy wsztsko legalnie, zgodnie z prawem, mój mąż ciezko pracuje, codziennie.... ja nieraz nocamirobię zamówienia.... ale warto :)

Gość eeeeeeeenergia--26 lata
Gratuluje, oby tak dalej i jeszcze lepiej. Ja mam podobnie,tylko ślub i budowa domu przede mną, ale cóż... jest super co tu ukrywac, na Malediwy mnie stać ;]

Gość porzygałam się
mądry człowiek nie obnosi się ze swoim mega szczęściem mądry człowiek czerpiąc siłę ze swojego szczęścia wykorzystuje ją by pomóc tym, którzy nie są tak mega szczęśliwi jeśli ten wątek traktujesz jako kontrę dla tych nieszczęśliwych to może wyślij do domu dziecka płytkę ze swoich np rodzinnych egzotycznych wakacji... na pewno to pocieszy te dzieci

Od urodzenia mam w życiu szczęśnie, ale tu by już dłuuugo opowiadać.... I włąśnie boję sie, że coś kiedyś się rypnie :( Póki co robimy wszystko legalnie, zeby nikt nie mógł się do nas pod rzadnym względem przyczepić. Moi sąsiedzi nie moga tego znieśc, ze młodym gówniarzom tak się powodzi. To znaczy dwie rodziny są takie. Nasyłaja na nas co idzie, ale na marne :) Teraz już odpuścili. To są dwie najbiedniejsze rodziny na tej ulicy. JA mam takie wyszktałcenie, ze mimo tego iż w firmie też mam dużo papierkowej roboty działam w miescie jako wolontariusz w domu dziecka. Jesteśmy dobrymi ludźmi. Moj maż to już wogle, ideał faceta. Dobry mąż, kochający ojciec, nie chodzi nigdzie bez nas, poza nami świata nie widzi, bo twierdzi, ze obcy ludzie nigdy mu nie będzą dobrze życzyć..... Moi rodzice też są dobrymi ludźmi. Kocham ich strasznie o codziennie ich odwiedzam, bo mieszkamy blisko siebie. Czasme jak ni epotrafi ezasnać martwię się o nich, bo młodzi już nie są :( Mama urodziłą mnie w późnym wieku :(

Nie jeżdze na egzotyczne wakacje.... najdalej byłam w Holandii :) Nie ciągnie mnie nigdzie dalej. Uwielbiam nasze polskie morze. I tak jak piszę, temat załozyłam tylko dlatego, ze wypiłam trochę wina i się odważyłam. Normalnie nigdy bym tu tematu nie założyła bo jestem skromnym i wstydliwym/nieśmiałym człowieczkiem :)

Gość następna z mega mega
mega wyobraźnią, albo naćpana:):):)

Gość 89320452
oj kurwa jak cudownie ale w sumie to co nas to obchodzi??masz sie czym chwalic ze do niczego sama nie doszlas tylko mamusia wybudowala ci dom hhahha

Gość Clarisa66
Nie nudzi cię takie idealne życie?

Gość porzygałam się
sorry, nie pij więcej "dobry człowieku"

Gość mdło się robi
A wiesz ze w Chinach psy ok 7 kg wagi są trzymane w klatkach ok 50 cm, cierpia strasznie maja połamane i powyginane, zniekształcone ciało....cierpią strasznie dniami, a newet tygodniami, poczym są mordowane i zjadane....chińskim przysmakiem są psie łapy z grilla....

Nasza firma dobrze sie rozwija, ale my nie jesteśmy rozrzutni. Dla nas najważniejsze jest zapewnienie naszemu dziecku godziwego życia. Mamy normalne auto, nie robimy nic na pokaz.... nigdy nie wiadomo, na co się pieniądze przydzadzą... pozatym ja jestem czynną społecznie osobą i gdybym mogła pomagałabym ile się da i komu się da :(

Gość 89320452
o jezuuu matka teresa

Agresja wobec zwierząt to już wogóle :( Cholera, że też człowiek sam jeden nie ma na nic wpływu :( Los zwierząt nie jest mi obojętny :(

Gość Anna 87000000000
I oby było tak dalej nie jestem zawistna i zazdrosna życzę ci jak najlepiej :)

Gość kirkora
Czym sie zajmujcie?

Gość 89320452
powiem tak dobra prowo ale mas zbujnaaaaa wyobraznie dziewczynko...idz lepiej spac heh bo pierdolisz od rzeczy

czym sie zajmujemy? No to napisze tylko ze qaudami,skuterami itp...

Gość czyli wulkanizacja
po prostu

Gość 89320452
no sielanka hahha dobra napisz jaki masz przepis na to cukierkowe zycie moze sie czegos madrego naucze