Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSCIEKLA LASKA

ZAPROSIL DO KINA I NIE KUPIL BILETU!

Polecane posty

Gość WSCIEKLA LASKA

Wrocilam godzine temu z kina! I jestem wsciekla! zaprosil mnie na randke, mial wybrac film i co? Przy kasie stoimy, on podszedl, wraca i mowi "a ty kiedy bilet chcesz kupic sobie? po seansie" i zaczal sie smiac, chodzilo mu chyba o zart. Powiedzilam ze mnie zaprosil i wykazal sie brakiem klasy po czym wyszlam. Jak wrocilam wzielam kapiel na zrelaksowanie sie a on dzwonil caly czas, potem napisal ze przeprasza a ja wciaz jestem niesamowicie wsciekla!

Gość Anna 87000000000
burak:O

Gość młynek kawowy.
Jak widać za dużo od niego oczekiwałaś, on przezornie jak rasowy makler nie inwestuje w towar na którym może stracić :D

Gość WSCIEKLA LASKA
no burak, ale pisze teraz ze przeprasza ze nie wiedzial ze ma mi kupic bilet, ze myslal ze jak kupi to sie obraze bo w dzisiejszych czasach dziewczyny cenia niezaleznosc. Co za glupie wymowki! Dobre wychowanie nakazuje ze jak sie zaprasza to sie placi i zadne dzisiejsze czasy nie zmienia tego

Gość On30..
Ale z niego pustak. Ja bym na pewno nie dal kobiecie placic za cos na co ja zapraszam. Sknera i tyle. Daj sobie z nim spokoj bo to tylko poczatek jego sknerstwa.

już nie ma porządnych facetów na tym świecie dziś mówi ci że cię kocha a jutro wypierdalaj... ahh... życie

Gość WSCIEKLA LASKA
no nie kupil, widzialam przeciez ja machal w dloni jednym no i same przerosiny to chyba dowod ze nie mial zamiaru kupic

Gość Clarisa66
Najgorszy jest ten tekst którym rzucił, jakby chciał cie oszmieszyć. To złośliwy człowiek i pewnie jeszcze nie raz sprawiłby, że poczułabyś się głupio.

daj sobie spokój z nim jest zerem jeśli tak zrobił to świadczy tylko i wyłacznie o braku kultury o jakis dzisiejszych czasach mowi nawet jak tak jest ze laski chce byc nie zalezne to wypada zapytac dla tradycji

Gość WSCIEKLA LASKA
niezreczna? nie dla mnie, ja wiem co zrobic jak mezczyzna tak sie zachowuje. A teraz jeszcze blaga o spotkanie! Wstydu nie ma! Alez jestem zla

Gość WSCIEKLA LASKA
wlasnie mogl zapytac jak bal sie tego uprawnienia czy pozwole kupic sobie bilet. A nie podejsc do kasy i kupic samemu sobie tylko. Chcial byc chyba zabawny z tym tekstem bo tak to tlumaczyl, ale dobre jest jedno on na seans tez nie poszedl:P

Gość młynek kawowy.
Ogłaszam wszem i wobec iż są porządni faceci, honorowi z zasadami, ale oni często nie są ani "zaradni" ani "rozrywkowi".

Gość WSCIEKLA LASKA
jaka kurwa pazernosc czy wyrachowanie? Jak zapraszacie kogos na lody czy pizze to kazecie mu placic? Jakby go nie bylo stac to mogl spacer zaoferowac. Czy to ja mu kazalam wybrac kino? Nie, to byl jego pomysl

takiego porzadnego to trzeba ze swieca szukac nie ma takich ludzi nie w dzisiejszych czasach wczesniej czy pozniej i tak wywyine numer tylko czekac

Gość WSCIEKLA LASKA
mezczyzni tu piszacy mam rozumiec ze zapraszajc dziewczyne do kina na poczatku znajomosci kiedy to pomysl wychodzi od nich (mezczyzn) wymagaja by placila za siebie?

Gość WSCIEKLA LASKA
co w ogole mu odpisac na te wiadomosci? Ignorowac to raczej nie pasuje

Gość zosiasamosia08754
masz calkowita racje. facet gdy zaprasza to placi. sa pewne niepisane zasady ktorych sie przestrzega. I tak te czasy sa malo wymagajace jesli chodzi o kulture i takt, a dla niektorych to i tak za duzo... i kazdy normalny, obyty z dobrymi zasadami czlwiek powie- ze mezczyzna powinien zaplacic na randce za kobiete, tak samo jak facet placi nawet za cos wiekszego gdy kobieta nie pracuje a On tak. zreszta to wszystko jest jasne. ja mialam kiedys faceta ktory NIGDY nie zaplacil za mnie a bylismy 2 lata razem. kochalam go wiec stwierdzilam ze to naturalne, bylam mloda, on pracowal a nie kupil mi nawet nigdy piwa czy coli. teraz wiem ze dupa z niego nie facet. olej tego chlopaka. z choinki on sie urwał czy co?? ps. ile macie lat?

Gość WSCIEKLA LASKA
ja mam 24 a on 28. Planuje zadzwonic do niego i porosic by mnie juz nie nekal smsami czy telefonami gdyz nie spotkam sie z nim wiecej. To chyba najlepsze rozwiazanie, prawda?

Gość vuvuvu
Uwazam ze masz prawo byc wsciekla!Tu nie chodzi o pieniadze ale, o to ze jak ktos kogos gdzies ZAPRASZA to chyba powinien liczyc sie z tym, ze placi, bo to ON zaprasza!!!!!Co za burak!!!brak klasy i wychowania. i najlepiej pokaz mu te wypowiedzi, niech zobaczy co ludzie o nim mysla

Gość zosiasamosia08754
oczywiscie jak chcesz to odpisz. napisz- spodziewalam sie ze znasz zasady dobrego taktu i ze wiesz iz jesli mezczyzna zaprasza na randke to on placi za bilet dziewczyny.Stworzyles nieprzyjemna i krepujaca sytuacje. nie chodzi o kwestie pieniedzy nie jestem materialistką. dzieki za przeprosiny, sa przyjete, jednak przepraszam ale spotkanie juz nie wchodzi w gre. pozwol ze na tym skonczymy wiecej nie odpisuj na jego wywody. facet nie jest nauczony manier albo co jest gorsze jest skapy (tak jak moj ex). tego nie wyleczysz.

Gość zosiasamosia08754
28???????????????? szok, a ja myslalam ze moze z 18. :o napisz sms, nie dzwon , bo bedzie manewrowal z tematu na temat i bedziecie gadac 2 h jak nie wiecej a on i tak bedzie gadal swoje. szok :o wydaje mi sie ze on jest skapy i sknera... :/

Gość Erazm II
czy nie znasz powiedzenia, że facet zaprasza ale tak naprawdę za wszystko płaci kobieta ? - ze wsi jesteś, czy urodziłaś się wczoraj ?

Gość ło matko...........
Jeśli skąpy i sknera, to na pewno gadać przez telefon 2 h nie będzie ;)

Gość vuvuvu
Popieram, popieram .I koniecznie napisz"tu nie chodzi o pieniadze ale o zasady dobrego wychowania i taktu" bo jeszcze sobie wkreci ze nie chcesz go widziec bo na kase lecisz. Swoja droga 28 latek a taki nieobyty?Dziwne na maxa. Jak mozna zaprosic dziewczyne do kina, poczym kupic sobie bilet a jej nie?!Co za wstyd.Nieprzyjemna sytuacja na max.Wspolczuje

Gość WSCIEKLA LASKA
nie napisze mu smsa. Mam zasady ze znajomosc konczy sie osobiscie, ale w ekstremalnych przypadkach i telefon jest usprawiedliwiony. Przez sma w zyciu nie zakoncze tej znajomosci, mam odrobine jeszcze klasy i odwagi by mu to powiedziec, poza tym to niegrzeczne by bylo