Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSCIEKLA LASKA

ZAPROSIL DO KINA I NIE KUPIL BILETU!

Polecane posty

Gość WSCIEKLA LASKA
On wie juz ze zle zrobil dlatego tak przepraszal, blagal o wybaczenie, bo niby mial powod ale moi zdaniem mozna bylo z tego wybrnac by wiedziec czy mnie urazi czy nie.

Gość zosiasamosia08754
ło matko---- nie nie, jak skapy to na pewno ma w orange i pakiet 1000 darmowych minut do orange i na stacjonarne wiec bankowo by sie dlugo tlumaczyl.. wlasnie dziwne to troche 28 lat i taki brak klasy. moj narzeczony jest w jego wieku. pamietam pierwszy wyjazd wspolny (on zapraszal) w gory na tydzien. nie wydalam zlotowki, nie dlatego iz nie chcialam, on nie pozwolil moze dlatego ze nie pracowalam.... nie chodzi o kwestie pieniedzy, wiemy ze tylko materialisci tak mysla ale zwyczajnie jesli facet nie ma jaj, robi problem z biletu i glupia sytuacja gotowa, nie jasna, (jesli nie ustala sie czegos wczesniej) to taki facet jest nie meski !!!!! dupa nie facet :)

Gość Erazm II
generalnie to facet bardzo inteligentny i dał kobiecie do myślenia , czy chce pójść do kina , czy na film :)

Gość zosiasamosia08754
"On wie juz ze zle zrobil dlatego tak przepraszal, blagal o wybaczenie, bo niby mial powod ale moi zdaniem mozna bylo z tego wybrnac by wiedziec czy mnie urazi czy nie."- hehehe- najlatwiej bylo poprostu kupic bilet. nie bylo by zagrozenia urazeniem, czy czyms innym rownie bzdetnym wytlumaczeniem. sorry ale dla faceta ktory pracuje, 15 zl to nie majatek. czym niby chcial ci zaimponowac? :o

Gość 2468
może mu sie strasznie źle powodzi?:o

Gość Erazm II
kobiety to by chciały wszędzie i wszystko za darmochę mieć a tu jest przykład konkretny , weszli do kina razem i on kupił bilet na film, który chciał zobaczyć i pokazał kobiecie bilet , czyli dał znak kobiecie, że jeżeli chcesz zobaczyć ten sam film to bilety są w kasie :)

Gość WSCIEKLA LASKA
zle mu sie nie powodzi i to aurat wiem. Jak chcial isc na film to po co zapraszal? Nie lepiej bylo powiedzziec chodzmy na spacer? A potem jak cos wspomniec ze moze kino o ile oboje chcemy i stac nas na to? Po co proponowal taka randke?

Gość zosiasamosia08754
nprawde chciala bym jakos to wytlumaczyc ale poprostu nie potrafie. dla mnie to zwykły przejaw chciwosci. mnie sie to w glowie nie miesci. ale Ty go znasz lepiej niz my. a jak na codzien sie zachowuje- przepuszcza Cie w drzwiach itd... co mozesz o jego kulturze obiektywnie powiedziec?

Gość WSCIEKLA LASKA
Erazm jesli byloby to zwykle spotkanie to ok. Ale on zadzwonil i powiedzial ZAPRASZAM CIE do kina, spotkajmy sie o tej i o tej. Zaprosil czyli powinien zaplacic. Jak ja bym go zaprosila to bym kupila dwa bilety bo w koncu zaproszenie zobowiazuje

Gość Erazm II
na przyszłość masz nauczkę , albo daj facetowi 15 zł. na bilet skoro w kolejce do kasy czeka albo sama kup bilety na film

Gość WSCIEKLA LASKA
na co dzien nie mam z nim az takiej stycznosci, ale w drzwiach mnie przepuscil

Gość WSCIEKLA LASKA
Erazm mnie na randke wielu facetow zaprasza i naprawde jak ktos mowi ZAPRASZAM to nie jestem az taka desperatka by mu bilety fundowac czy inne rozrywki. Jak ja zaprosze to owszem ale nie jak mnie ktos

Gość Erazm II
nie tak było Wściekła zakładam, że On zaprosił Ciebie do kina , czyli spotkanie w kinie a nie koniecznie na film :) i to jest różnica

źle sie wyraziłam, chłopak w sensie,że mężczyzna:P to był kolega z którym jak się to potocznie mówi "kręciliśm " :P

Gość WSCIEKLA LASKA
Erazm blad. On mnie zaprosil do kina film, wybral ten film. A bylo tak ze zapytal: "Czy moglbym cie zaprosic na .... do kina, mam nadzieje ze sie zgodzisz" Wielokropek to tytul filmu, wiec zaprosil mnie na konkretny film do kina

Gość zosiasamosia08754
eeeejjj- erazm jak sama jego nazwa wskazuje jest nie z tej epoki :) facet powinien wykazac klase w kontaktach z kobieta. tu nic go nie tlumaczy. nie potrafi sie zachowac to won od kobiety. wsciekla laska - ona miala kase na kino. ale NIE O TO CHODZI ludzie. SA NIEPISANE ZASADY KTORE JESZCZE NA TYM SWIECIE PANUJA. I WOGOLE JAKIES UTARTE SCHEMATY NIEWYGOROWANEGO ALE PRZYZWOITEGO ZACHOWANIA. ten facet nie zna pojecia "klasa". stworzyl niezreczna sytuacje co go zdyskfalifikowalo. Sprawil ze kobieta zaproszona przez niego poczula sie zle i zmieszana. jego wina, widocznie 28 lat to za malo by wiedziec jak wygladaja pewne sprawy.

Gość tytyt
Moim zdaniem to on myslał, że spuscisz po sobie uszy i bez gadania zapłacisz za swój bilet. Takiej reakcji nie oczekiwał, dlatego teraz przeprasza i się usprawiedliwia niezależnością dziewczyn. Zresztą nieważne- ten, kto zaprasza (dziewczyna czy chłopak), ten płaci. A jak są jakieś niejasności, lepiej uzgodnić to odpowiednio wcześniej, na zasadzie: słuchaj, raz ja płacę, raz ty, albo: każdy płaci za siebie. No ale przy zaproszeniu jest inaczej- zapraszający stawia, koniec, kropka.

Gość Erazm II
tak Wściekła, różnie można interpretować zaproszenia , pewien gostek zaprosił kobietę do Czech a ona odpowiedziała, że do trzech to ona ma za darmo :)

Gość zosiasamosia08754
fajnie ze utarlas mu nosa. :) ze sa jeszcze twarde kobietki na tym swiecie, szczerze mowiac ja na twoim miejscu pewnie tak bym sie zmieszala ze kupila bym sobie ten bilet , obejrzala film a potem nigdy juz sie z nim nie spotkala. wiem ze to glupie ale zwyczajnie by mnie wdeptalo w podloge z wrazenia. brawo dla ciebie

Gość WSCIEKLA LASKA
Erazm jakie Twoje wypowiedzi taki Twoj poziom intelektualny. Albo sfrustrowany z Ciebie facet albo prowokator.

Gość Erazm II
ale to jest fakt , że kobiety chęcią równouprawnienia same strzeliły sobie samobója i teraz to kobiety się proszą o spotkanie z facetem i robią wszystko aby facet zechciał przelecieć kobietę a skoro kobieta chce to musi się liczyć z kosztami dlaczego tak jest , że właścicielka suki jedzie na spotkanie do właściciela psa aby sukę zapłodnił :)

Gość WSCIEKLA LASKA
ja po prostu nie kupilam biletu bo stalam obok kasy i wiedzialam ze on kupi a raczej bylam pewna. Jak pomachal mi swoim biletem to wiedzialam ze ten film wole w kinie z kolezanka obejrzec badz na komputerze a nie z tym pajacem

Gość WSCIEKLA LASKA
Erazm nigdy nie spotkalam kobiety ktora blagalaby o przelecenie i ktora prosilaby o randke. Ale wspolczuje ci przykrych doswiadczen. Co do psow to nie znam zadnej wlascicielki suczki ktora jezdzilaby do wlasciciela psa ale za to znam wlascicieli branow ktrych wypozycza sie za kase, ciekawe dlaczego:D

Gość WSCIEKLA LASKA
wlascicieli baranow ktorzy wypozyczaja je za kase- o tak jest poprawnie

Gość dobrze zrobilas - BRAWO!!!
tego kwiatu jest pol swiatu, a 3/4 ch**a warte :P:P:P

Gość Erazm II to taki baran
ahahahahhahaha

Gość I am the fuckin Walrus!
Tu nawet nie chodzi o równouprawnienie tylko zwykłą kulturę. Nieważne czy kobieta czy mężczyzna zaprasza. Zawsze płaci ta osoba, która zaprasza, no chyba, że się inaczej wcześniej umówią.