Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDI87JJJ

POWIEDZCIE CZU ON MNIE KOCHA

Polecane posty

Gość EDI87JJJ

Czesc wszystkim mam duży problem.Jestem z chłopakiem prawie 8 miesiecy kocham go bardzo na poczatkiu było dobrze możemy widywąć sie tylko raz tygodniu , dzieli Nas 60 km, on przyjezdza do mnie ale zachowuje sie wtedy tak jakby mu nie zalezało wogóle. Dzisiaj ja tu pisze przyjechał, poszedł spac po godzinie i nawet nie chciął mnie przytulić, mniejk pisze ostatnio fakt pracuje o 12 godfzin, dzisiaj tez do 19 pracował,, Ja czekam jak przyjedzie a on mnie wtedy zawodzi czuje sie jak zebrtak tóry prosi o trochę ciepła, ale nie mam siły odejs, bo mi bardzo zależy:( powiedzcie co mam zrobić????

Gość gggggggggggggrrrrr
sama juz sobie odpowiedzialas na pytanie

Gość EDI87JJJ
za błędy jak pisałam przepraszam ale jakoś tak zdenerwowana jeste:(

Gość EDI87JJJ
ale chyba nie chce takiej odpowiedzi:(

Gość EDI87JJJ
wogóle nigdy nie był ciepły pare rzy rak było ze wypił piwo i szedł spać tłumaczyłam ze zmeczony, ale brakuje mi takiej pewnosci że mu zależy ..chyba nie zależy:(rozmowa tu nic nie daje bo oczywiście przesadzam:(

Gość odette
Kochasz go, prawda? :(

Gość EDI87JJJ
bardzo bardzo:(

Gość EDI87JJJ
I on to wie, ale ja tefo nie usłyszałam i boje sie że nie usłysze.

Gość odette
To może go troszkę zmień. Zawołaj, żeby przyszedł, a jak podejdzie, to uśmiechnij się i powiedz: buzi chcę.

Gość EDI87JJJ
wiesz tutaj dzisiaj nie pomogo przytul mnie tak bardzo teskniłam za tobą ,, dzisiaj przyjechał, posiedział chwilę i poszedł spać i jak własnie prosiłam zeby jkeszce chwilkę porozmawiał ze mna zeby mnie przytulił nie było reakcji tylko spac m i się chce, może jest ktoś inny, może poprostu chce kogoś miec zeby miec nie wiem:(

Gość EDI87JJJ
ale coraz czesciej tak jest a DŁUGO ZE SOBA NIE JESTEŚMY 8 MIESIECY WIEC CZUJE SIĘ TAK JAKBYM SIE MU ZNUDZIŁA I NIEMIAŁ ODWAGI POWIEDZIEC ZE NIC DO MNIE NIE CZUJE...DŁUGO SIĘ ZASTANAWIAŁAM NAD TYM CO JEST NIE TAKALE NIE WIEM MOŻE TAK MA BYĆ.

"ale chyba nie chce takiej odpowiedzi" to czego chcesz, zybysmy ci napisali, ze wszytsko bedzie ladnie i pieknie, a on sie zmieni jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki?? Nie wiem czy on cie kocha, ale dobrze to nie wyglada

Gość halo to ja twój chłopak
Edytko idź już spać, kochanie. Poprzytulamy się.

Gość skoro do ciebie
przyjezdza to chyba znak, że mu na tobie zależy. sama mówisz, że pracowal do 19, no i musial 60 km przyjechac do Ciebie. Ty sie dziswisz, ze byl zmęczony? Zwłaszcza o 1 godzinie w nocy... Nie wymagasz za wiele? poza tym nie wszyscy potrafią okazywac uczucia...

Gość eweweqwqwqwe
a skąd ty edi jesteś?

Gość EDI87JJJ
z Warszawy a czy to jakaś róznica skąd, TO NIE CHODZI TYLKO O TEN JEDEN DZIEŃ , CHODZI O TO ZE TAK JEST CORAZ CZESIEJ A DAWNIEJ NIE BYŁO WIĘC COŚ SIE ZMIENIŁO, TO WIEM NA PEWNO.

Gość EDI87JJJ
NIE CHCE TAKIEJ ODPOWIEDZI A CO MIAŁAM NAPISAĆ ŻE POWIEDZCIE ŻE MU NIE ZALEŻY, MOŻE TO TAK ZABRZMIAŁO, ALE CHHCIAŁAM SZCEREJ WYPOWIEDZI I TYLKO TYLE, MOŻE OPISU DOŚWIADCZENIA JAKIE MIELIŚCIE I TYLKO TYLE!!!