Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica1026

Hej

Polecane posty

Gość Jessica1026

Cześć . Skończyłam w Tym roku 17 Lat .. ;] I mam Wielki Problem .. Jakiś Miesiąc Temu Kochałam się z Moim Byłym Chłopakiem Bez Gumki ;/ Boję się że jestem z w ciąży.. ;/ Nie wiem co mam robić .. Wiem że Jak Rodzice się dowiedzą to albo wyrzucą mnie z Domu albo będą mi to wypominali do Końca życia .. ;/ .. Ogólnie nie mam jeszcze zbyt pewnych Objawów . Czasami Tylko Źle się czuję ale przecież to nie znaczy że muszę Być w ciąży .. ;] Ale Boję się że nie dostanę Miesiączki w tym miesiącu .. ;/ i wtedy wszystko legnie mi w gruzach .. Wiem że to co zrobiłam było nieodpowiedzialne .. No ale cóż stało się . Wiem że nigdy teraz bym tego nie powtórzyła .. Z Moim Byłym Już nie jestem .. To nie jest Dobry Partner i wiem że nie pomógł by mi w wychowaniu dziecka .. Proszę , Pomóżcie Mi . Jeśli znacie jakieś sposoby żeby uniknąć ciąży . ;/ Nie jest Jeszcze za Późno ;( A Bardzo Mi na Tym zależy .. I nie piszcie mi że zabiję własne Dziecko .. ! ;( Gdybyście Byli w mojej sytuacji też Byście Tak Postąpili Bo naprawdę nie znacie moich rodziców .. ;( .. A i jeszcze jedno .. Aborcja Odpada .. Gdyż nie będę Miała skąd wziąść Tyle Pieniędzy .. I w domu też nie mam zbyt Dobrych Warunków Materialnych . ;[ Proszę o szybkie Odpowiedzi .

Gość o matko i huto
najpierw zrob test a potem panikuj i o rade pytaj :/ No chyba, ze jestes masochistka i uwielbiasz sie tyle czasu zadreczac - ale nam daruj, co? Jutro z rana do apteki i potem pisz co wyszlo.

Gość mila1025
myśleć trzeba było przed. koniecznie test zrób czy jesteś w ciąży czy nie.

Gość Szaaaaaaaaaaaaaaa
Dlaczego od razu nie zrobiłaś testu ? jak miałas watpliwosci ?

Gość hej hej hej Husky
jak juz się kochaliście bez gumki to na drugi dzień moglabyc jeszcze iść do lekarza przepisała by ci escapelle albo postinor duo , ale na to juz za pozno trzeba było myślec wczesniej. Tą tabletke mozna zazyć do 72 godzin po stosunku , gdy jeszcze nie doszło do zapłodnienia. Trzeba było myśleć wcześniej. Jezeli faktycznie jesteś w ciązy to są tabletki wczesnoporonne, ale szczerze odradzam Ci. Zrób test ciążowy.

nie no załamka :/ dziewczyno przed paniką zrób test to podstawa!!!!!! No i oczywiście muszę to napisać bo aż mi się to wykrzyczeć chce :/ seks jest zabawą dla dorosłych jak się w niego bawisz przygotuj się na jego konsekwencje, a sex bez zabezpieczenia to już wogóle nie tylko ciążą ryzykujesz ale i różnymi chorobami.... co do metod :/ wszelkie metody ci odradzam i to z kilku powodów najważniejszego nie podam bo sobie nie życzysz ale podam inne np. -wywołując poronienie możesz nabawić się takich konsekwencji że za kilka lat będziesz płakać że w ciąże zajść nie możesz -jesteś młoda masz 17 lat i obawiam się że psychika by ci nie wytrzymała wyrzutów sumienia jakie cię po tym dorwą nie jedna skończyła w szpitalu psychiatrycznym po czymś takim a jak się okaże że faktycznie jestes w ciąży i naprawdę nie będziesz miała możliwości zająć się dzieckiem czy to ze względów finansowych czy rodzinnych to zawsze możesz w szpitalu zrzec się praw i zostawić dziecko napewno znajdzie się jakaś rodzina która chętnie je przyjmie i będzie kochać

SEKS JEST ZABAWA DLA DOROSŁYCH !!!!!!! Nastolatki powinny z nosem w ksiażkach siedzieć, a nie dupą szczęścia szukać !!!!! Sorki za bezpośredniosć, ale taka jest prawda. I właśnei jakbyś zaszła, to może byłabys przestrogą dla innych durnych nastolatek.

mam nadzieję że zrobiła dziś ten test i negatywny wyszedł bo żal mi strasznie tego dziecka by było chyba wiadomo co by się z nim stało :/:/:/