Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n@ćp@n@ czekol@dą

i kafe umarlo...

Polecane posty

Punk girl - zajrzyj do szuflady w celu znalezenia podluznego przedmiotu. Slyszalem ze on sluzy do rozrywki ;D ATP - moge Cie nazywac midasem ?:D n@ćp@n@ czekol@dą - za duzo czekolady :S :p

ATP - mialem przed oczami wizje szybkiego wzbogacenia sie..pomysl, 20% z zyskow jest Twoje! :P Punk girl - Jak kazdy tutaj.. Ale wiesz, zawsze mozesz naprawic ten blad! :p

Wiecej nie potrzebujesz bo wydasz na glupoty, a ja to przynajmniej spozytkuje w alkoholu (najlepiej oprocentowany jest) :>

ATP a wiec proponuje 21% dla Ciebie, 9% na alkohol a ja wezme mizerna reszte. Co Ty na to? No mi chyba nie odmowisz?:>

@ Andrzej K Tutaj siedzę dla zwały. A jak nie mam *tego* to idę w pewno miejsce i zawsze się znajdzie... ;3

ATP - No ba! Punk girl - "baza wirusow zostala zaktualizowana"?:P Andrzej, nam tez tak trudno nie jest, nie dramatyzuj! ;p

@ Szejku Haha! Nie, nie, nic z tych rzeczy. Już swojego wytresowałam. Właściwie jedyny "facet", którym się jako-tako interesuje. Teraz się za każdym razem pyta * promienieje z dumy * :)

ATP - upicie sie masz jak w banku. Tylko najlepiej zebys w spodniach miala karteczke z adresem zebym wiedzial gdzie Cie zaniesc. W przeciwnym razie musialabys przekimac u mnie :P Punk girl - I to sa wlasnie kobiety... daja poczucie ze to my rzadzimy a w rzeczywistosci jest "ale go wytresowalam". Ja tez podobno wytresowany bylem ale w pore sie obudzilem :p

ATP - chyba nie sadzisz ze zostawilbym nieprzytomna dame sama?:P Pijemy razem to wracamy razem, ot co :P

E tam picie... Picie jest trochę nudne. Picie, żeby się zapić... Eeee... Lepiej sobie poskakać!

Punk girl - co rozumiesz piszac "poskakac"? Ma to caly wachlarz znaczen! :> ATP - ale eskorta do domu by sie przydala, nie?:p

@ adenozynotrójfosforanowa, czy cholera wie jak - ATP Na takie sytuacje należy zawsze mieć gaz spełniający funkcje kastetu (taka legalna i jednocześnie nielegalna broń :D). No chyba, że to nie będzie facet ._.

ATP - Fakt. Do tego grawitacja przyciagajaca ja do ziemi moze sie okazac podwojnie atrakcyjna dla zbirow, zboczencow i w ogole wszelkiej recydywy :p punk girl - Rozumiem ze nick tez z przypadku nie jest :> Pewnie ze mozna sie pobawic, bardzo wskazane :P Za pierwszym razem jak napisalas "poskakac" mialem odpisac ze tez mam ochote skoczyc ze spadochronem ale pozniej przypomnialem sobie ze mozna robic podobne rzeczy bez spadochronu i to na mniejszych wysokosciach, stad moja prosba o sprecyzowanie :p