Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proste:)

pieniążki praktycznie za nic!!

Polecane posty

Witam. ostatnio trafiłam na stronke z puzlami gdzie sie układa na czas z przeciwnikiem i zarabia kase. Byłam w szoku,że to może być takie łatwe a jednak. Na poczatku nie szło mi, ale po kilku próbach miałam już 28zł. po kilku wygranych miałam już ponad 50zł byłam w szoku,że tak można. Można tam wybrać opcje wysyłanych pieniędzy . Albo na konto w banku , albo pocztą do domu jedyne co zapłaciłam to niecałą złotówke za smsa dostałam już dwa przelewy jeden 79zł a drugi 55zł niby nie tak dużo, ale zawsze na jakieś d**erelki jest POLECAM !! http://puzz.com.pl/?p=QRDswrKP0JV1 <-- czekam na wasze komentarze co do tego i kwoty ktore wam sie udalo wygrac :) najlepsze jest to,ze n ie trzeba miec ukonczonych 18lat :)

Gość juz was nie lubieeł
dzien dobry :)

ja mam ukonczone 18lat.ale Cie co nie maja moga podac dane rodzicow, nie zauwazylam tego ublizacn mozesz swoim kolezanka :)

Gość jnfjreh8798797797
na bank jest jakis haczyk

Gość dfdhgfhfgjgfjfbjghj
o co w tym chodzi?

Gość haczyk przeczytajcie
w tym linku znajdziecie info jaki haczyk jest w tej grze np.sms nie kosztuje 99 gr tylko ponad 20 ZL

Gość Muszkietereeekhyh
haczyk haczyk.. ja nie zauwzylem:D:D:D mam juz 48zl:D:D:D i nie placilem 20zl:/ tylko niecala zete:]