morelkaaa 0 Napisano Sierpień 22, 2010 słuchajcie w 18 i19 d.c dostałam plamień takich beżowych, potem spokój pojawił sie normalny mleczno-biały śluz. Mam strasznie obrzękłe piersi... Dodam, że nie zabezpieczamy się tylko stosujemy przerywany... (za kilka m-cy bierzemy ślub więc jak będzie dzidzia będzie ok) Czy to mogą być poczatki ciąży, okres mam dostać koło 2,3 września. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pan Okres Napisano Sierpień 22, 2010 pomimo tego, że jestem facetem to muszę napisać, że Kobiecy okres jest to jedno z najbardziej nieprzwidywalnych zjawisk na świecie. I szczerze to nikt nie potrafi przewidzieć czy jesteś w ciąży. Jest to niezwykle trudne w przypadku badania bezpośredniego metodami z domowej apteczki, a internet jest to nie możliwe. Skorzystaj z testu ciążowego to najlepsza rada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POLAINEZ 0 Napisano Sierpień 22, 2010 Na test jest jeszcze za wcześnie, na objawy ciąży również (wątpię, aby nadwrażliwe piersi miały z nią wspólnego, bo przecież do okresu zostało dużo czasu, nie wiadomo nawet, czy owulacja już była - plamienia mogą o niej świadczyć). Musisz czekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka_34 Napisano Sierpień 22, 2010 Do AUTORKI-------napisałaś ze 18, 19 dc miałas plamienia,mogły to byc plamienia ktore czasemse zdarzają . Po drugie mnie to osobisciwe nic nie daje bo nie widzę całego Twojego cyklu, nie widzę od ktorego dc masz pierwszy wyzszy skok , faza lutealna..... A wróżką nik tu nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach