Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaax

brak orgazmu..

Polecane posty

Gość ameliaax

uprawiam seks z moim chlopakiem juz rok i ani razu nie bylo orgazmu.. Niewiem co robie nie tak.. Zawsze sie skupiam i nic.. Udaje ; / tak zle sie z tym czuje..

Gość pomarszczony Fred
W dzisiejszych czasach to nie problem. Na zajście w ciążę klinka płodności. Dziecko ma wówczas wiele mam i wielu ojców i wysiłkiem grupowym można osiągnąć wszystko. Zapisz się na Akademię Orgazmów. Tam na warsztatach na pewno Cię nauczą :P

Gość NIE MOŻNA SIE SKUPIAĆ....
idź lepiej na jakieś forum specjalistyczne o seksie... i naczu się CIESZYĆ SEKSEM, a nie skupiać się, żeby na siłę dojść. nie tędy droga... wszyscy dzisiaj MYŚLĄ o orgazmie, zamiast oddać się przeyjmności i cieszyć, gdy SAM przyjdzie.

Gość twoja corka nie zrobila nic zl
"zawsze sie skupiam i nic" haha plusz aktiv sobie kup :D:D:D sorry nie moglam sie powstrzymac to raczej nei twoja wina a drugie - na poczatku trudniej o orgazm, powiedz mu jak ci jest najlepiej i co ma robic tyle

Nie martw się- ja pierwszy orgazm przeżyłam jak w ciążę zaszłam po 2, poł roku zwiążku.. Dajcie sobie dużo czułości i np w pozycji misjonarskiej niech kreci biodrami ocierjąc się io twoją lechtaczkę, odlot murowany:)